Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 13.441
- 7.286
- 1.298
Hemen 2 3m euro ne kadarsa verip kaleci alınmalı şakaya gelmez bu iş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bos yorum gec.Sen tsl boyle tempolu takim ne zaman izledin en son kotuymusuz hadi ordankötüyüz renktaşlar
3 puan olumlu olabilir ama böyle oynanmaz, herkeste bi bencillik var doğru tercihler yapamıyoruz
Ümraniye maçını bir yandan çalışırken bir yandan telefonla göz ucuyla takip ettim. Senin dediğin şeyin aynısını ben de hissettim. Atıyoruz yiyoruz filan ama o kadar eminim ki kazanacağımızdanMaç en güzeli, 10. Saniyede gol yememize rağmen yebileceğimizi hiç düşünmedim. Muhtemelen hiçbir taraftar, oyuncu, hoca da düşünmedi. Eski kırılgan takım olsa bu moralsizlikle belki farka gidebilirdi ts
Önümüzde kaç tane maç var Okan dengesiz bir kaleci dediğim gibi 1 maç çok iyi olur ertesi maç gelen bütün şutları alabilir ,stabil yani hiç yokAlanya kupa macinda gayet iyidi bizi ayakta tutan adamdi. Bu galibiyet serimizi baslatan da kendisiydi. Haksizlik etmeyelim okana derim rts
Zerre gerilmedim, 111. dakkada gol yesek 112 de gene atardık, o derece emindim takımdan.Maç berabere bitmiş gibi gerildim son dakikalarda. Kazanmış gibi hissetmiyorum nedense.
Gidip bir bitki çayı içeyim mademZerre gerilmedim, 111. dakkada gol yesek 112 de gene atardık, o derece emindim takımdan.
Şahsen hiç tadım yok. Bir umut iyi haber gelirse hadi en kötü 2, 3 hafta olsun belki böyle modumuz yükselir.Muslera'nın olayı galibiyeti nötrledi kendi adıma. Hissizim şu an, inşAllah tadımız kaçmaz.
Vallahi diğer hakemlerin yaptıkları yanında bu kadarını fazla görmüyorum. Başka hakem olsa penaltımızi vermezdi ve var mudahale etmezdi. Bir de böyle düşünün.Yoo hakem her düşen Tsliye faul uydurdu bir tarafından
Hakemlik bir şey yok.Maçı tatil edebilirdi,etse ne olacak tı?Fb maçındaki gibi Halil görevini yaptı ama yine kazandık