⚽ SL 22/23 H:23 | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | MS | 5 Şubat

Futbolumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    125
Maç en güzeli, 10. Saniyede gol yememize rağmen yebileceğimizi hiç düşünmedim. Muhtemelen hiçbir taraftar, oyuncu, hoca da düşünmedi. Eski kırılgan takım olsa bu moralsizlikle belki farka gidebilirdi ts
Ümraniye maçını bir yandan çalışırken bir yandan telefonla göz ucuyla takip ettim. Senin dediğin şeyin aynısını ben de hissettim. Atıyoruz yiyoruz filan ama o kadar eminim ki kazanacağımızdan

Bu oyun bu güveni veren bir takım var sahada, şükürler olsun...

ilk yarı sonunda sakin olun dedik size, bu takım taraftardan desteğiyle her maçı çevirebilir.

Alanya kupa macinda gayet iyidi bizi ayakta tutan adamdi. Bu galibiyet serimizi baslatan da kendisiydi. Haksizlik etmeyelim okana derim rts
Önümüzde kaç tane maç var Okan dengesiz bir kaleci dediğim gibi 1 maç çok iyi olur ertesi maç gelen bütün şutları alabilir ,stabil yani hiç yok

Muslera maç alan kaleci çok büyük eksik çok bence kaleci bulmaliyiz

Muslera umarım iyidir
Zira Okan hiç umut vermiyor. 3 beş kale vuruşu kullandı nerdeyse hepsi rakibe gitti.

Çok kaçırıyoruz ama gayet güzel oynuyoruz.

Hücumdaki en büyük sıkıntı İcardi'nin dışında ilk 11'de skor yapan oyuncu çıkartamamamız. Mertens veya Oliveira otomatiğe bağlayabilseler her maç 4'lük 5'lik yaparız rakipleri.

Geri
Üst Alt