⚽ SL 22/23 H:23 | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | MS | 5 Şubat

Futbolumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    125
Berkan’in 11’de baslayacagini düsünüyorum

Zira ts sürekli uzun topla cikacak ümraniye gibi + sergio 3 günde 1 maci kaldiramiyor gördük geçen maçta

Muslera
Boey - Nels - Abdül - Dubois
Torreira - Berkan
Rashica - Mertens - Kerem
Icardi​

Nedense ben de ayni dusuncedeyim. Sadece hava sartlarinu dusununce ve bir de Trabzonun orta üclüsünü düsününce Mertens yerine Oliviera olacagini dusunuyorum. Bu macta Rashica- Kerem yerine de Baris Alper- Kerem cikabilir diye dusunuyorum.

Trabzon'un defans merkezi sorunlu gibi gorunuyor. Ikiye birler ile bu mac cok etkili olabiliriz. Ben bugun nedense Boey veya Oliviera'dan bir uzaktan sut golu bekliyorum.
Ozetle ben yine yeniden umutluyum.

Kazanacagiz.

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maç oynanır mı hava nasıl istanbulda?

Bizim dışımızda bütün türkiye nin puan kaybetmemiz için birleşip totemler yapacakları ezerek kazanırsak çil yavrusu gibi dagılacakları maç...

15 kez karşı karşıya gelmişler, Okan hocamızın sadece 1 galibiyeti var, durum 8-1.
Tüm oklar hüsran yönünde...

EdE4Q4nXkAAc8_q.jpg

Kar yağışı 2.5 alta yönlendirir gibi

Derbiler büyük oyuncuların işidir. Bu sene Mertens, Kerem ve Icardi üçgenlerini hem derbiler hem de diğer maçlarda çok uyumlu ve etkin bir şekilde kullandık. Bu akşam zeminin biraz kötü olacak olması etkilese de bu adamlar ne yapılması gerektiğini çok iyi biliyordur şüphem yok -nl5ma2.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hava bir anda bozdu.
Karla karışık yağmur
Sert rüzgar başladı.

Djaniny olmaması iyi haber gibi, bize ters geliyordu sanki ya da başka bir afrikalı topçu ile karıştırdım

Geri
Üst Alt