⚽ SL 22/23 H:23 | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | MS | 5 Şubat

Futbolumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    125
ilk yarıdaki maçta bunları ezmiştik gol bulamamıştık.. bugün rahat bir maç bekliyorum hava şartları lehimize..

transfer sadece taraftarın gündemindedir. Oyuncuların gündeminde değildir diyeceğim ama Torreira, Zaniolo'yu takibe almış

Arkadaş şu maçı atlatalım sonra kimi alırsak alırız, yönetim elinden geleni yapar

Bütün göstergeler puan kaybını işaret ediyor malesef

Ligin en kaliteli orta ikilisine büyük iş düşüyor. Lucas Torreira inanılmaz bir form yakaladı. Hatta buna formun da ötesinde bir kelime bulmamız gerek. Onu Eplye götüren temposunda şuan. Sergio Oliveira ise son 3 maçlık düşüşünü bu akşam tamamen bitirecektir diye ümit ediyorum. Ona ve Zekasına ihtiyaç çok InCollage_20230205_133718157.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oliveira ikinci yarı sokulmalı gerekirse bence maça onunla başlamak doğru olmaz hava da tatsız olacak iyice düşer zaten oyunu istikrarsızken mücadele edecek oyunculara ihtiyacımız olacak

Trabzon 2 senedir istanbul da kaybetmiyor hatta derbi kaybetmiyorlar galiba ama bizim de bu sezon derbi maclarimiz cok iyiydi

Agresif bir tribün avantajimiz da olacak

Dogru bir oyun la kazanacagimizi düsünüyorum

Ümraniye macinda oldugu gibi 7 oyuncu ile hucum etmeyiz bu macta mesela,hatta top la oynama yüzdemiz diger maclara göre daha az olabilir cünkü set’i trabzon oynuyor biz ise direkt hucum ederiz bu macta tipki basak,fener ve bjk maclarinda oldugu gibi

Fenerin de puan kaybetmesi hem baski hem de özgüven adina bizim icin olumlu yansiyacak sahaya

Trabzon 2 senedir istanbul da kaybetmiyor hatta derbi kaybetmiyorlar galiba ama bizim de bu sezon derbi maclarimiz cok iyiydi

Agresif bir tribün avantajimiz da olacak

Dogru bir oyun la kazanacagimizi düsünüyorum

Ümraniye macinda oldugu gibi 7 oyuncu ile hucum etmeyiz bu macta mesela,hatta top la oynama yüzdemiz diger maclara göre daha az olabilir cünkü set’i trabzon oynuyor biz ise direkt hucum ederiz bu macta tipki basak,fener ve bjk maclarinda oldugu gibi

Fenerin de puan kaybetmesi hem baski hem de özgüven adina bizim icin olumlu yansiyacak sahaya
2 senedir bizim kadro bok gibiydi

Maç %90 kart fırtınası oynanacak bir süre sonra bam güm top şişirmeye dönebilir.Barış Alperin oynaması lazım bu maçta

Milot Rashica asla tek kalemde silinecek bir oyuncu değil. Çok kaliteli ve Galatasarayımızın kadrosuna yakışan bir oyuncu. Sağ tarafta Boeyle yakaladığı uyumla, yaptığı driblinglerle ve asistlerle kalitesini gösterdi. Neden EPL yaptığını kanıtladı. Devam da edecek Kosovalı Bukayo Saka 6rfl0y.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt