⚽ SL 22/23 H:23 | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | MS | 5 Şubat

Futbolumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    125
Bu macta belki söyle cikarim:

Nando
boey nelsson abdul dubois
torreira berkan
rashica mertens kerem
icardi

os yi güclü tutarim. Beraberlik baya iyi yeterli olur

Kazanmalıyız TS de bir cacık yok gozumuzde büyütülecek bir durumu da yok konsantre olup almamız gereken sonucu almalıyız hepsi bu he şanssızlık hakem vs başka konular her şey normal giderse yenmeliyiz

Bu tamamen kendi dusuncem; Trabzon ve Gaziantep maclarinda puan kaybi yasamazsak, gule oynaya oynaya sampiyon oluruz hemde en az 10 puan fark atarak. Bu iki mac cok kritik bana kalirsa.
trabzonu ağlak pişkinlere inat katlederiz pazar günü, çok coşkulu oynayacak bizim çocuklar, 70ten sonra oyun disiplininden bile kopabilir ts

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Dubois
Torreira Oliveira
Barış Mertens Kerem
Icardi

- Kazımcan 1 ayı aşkın süredir maç oynamadı bu kadar kritik bir maçta 11 başlatmak doğru olmayabilir gibime geliyor. Emre ise zaten kesinlikle oynamamalı bu maçta. Dubois ise hem tecrübesi hemde dengeli oyunuyla bu maç için en iyi seçenek.
- Rashica son 4-5 maçtır biraz düşüşte şu aşamada feragat edilecek yabancı olmasını doğru buluyorum. Barış hem Bjk hemde Fener maçlarında gayet iyi oynadı oyun tarzı böyle yüksek seviye maçlara uygun. Oliveira da son 2 maçta biraz formsuzdu ama takımın kilit oyuncularından birisi yani Oliveira oyunumuzdan çıktığında oyun kalitemiz epey fark ediyor. Berkan'ı maçın 2. yarısında kullanmamız gerektiğini düşünüyorum. Rashica ve Berkan 2. yarı oyuna dahil olmalı. Yunus,Gomis,Mata ve Midtsjö de gidişata göre süre alabilir.

Bizden puan alırsan Kadıköy'de de Fb'den de puan al ulan :D

Geri
Üst Alt