⚽ SL 22/23 H:23 | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | MS | 5 Şubat

Futbolumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    125
Ts'nin deplasman karnesi iyi değil. Bu sene 10 deplasmanın 3'ünü kazanabilmiş, son 3 deplasmanında da yenilmiş.

Ciddiye almak lazım ama gözde de büyütmemek lazım. Zira kırılgan bir ekip. Eğer hava şartları çok sarsmaz ise maçı domine eden taraf olmalıyız. Ve diğer iç saha maçlarındaki ciddiyetsiz savunma anlayışından mutlaka sıyrılmamız gerekiyor. Hocanın, eğer oynayacaklarsa Sergio ve Kerem'i bu konuda ciddi şekilde uyarması lazım. Çünkü bu konuda en çok canımızı yakan isimler bunlar. Gerek yaptıkları top kayıpları gerek sahada ortadan kaybolmaları ile rakibe olmadık yerde pozisyon vermemize sebebiyet veriyorlar. Bu ikili ciddiyetini ortaya koyarsa ve takım olarak gereken agresifliği sağlarsak ben net bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum. Tabi inşallah hava durumu ve zemin bize fazla handikap oluşturmaz.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kendine ayrıcalık isteyen ve sadece bir maçta aleyhlerine yapınca sadec "1" hata için ortalığı yangın yerine çeviren mağlum camia yüzünden maça odaklanamadık. Halbuki bizim en büyük farkımız hedefe kitlendiğimizde durdurulamaz olmamız yani "KONSANTRASYON".

Büyük maçlarda iyi futbol oynuyoruz ve güzel sonuçlar alıyoruz. Okan Hocam ve ekibinin ne kadar iyi maç hazırlığı yaptığının göstergesi bu durum. Açıkçası Süper Ligin en iyi kadrosu ve en iyi teknik adamı bizde zaten. Büyük maçları oynamayı bilen büyük oyuncularımız var. İnşallah sıkıntısız bir maç geçirip güzel bir galibiyet alacağız.

inşallah ertelenmez ve koyar geçeriz. herkesi susturup farkı açma zamanı.

su maci yüzde yüz aliriz derim lakin bu hava sarti herseyin icine edebilir, trabzon yagmura camura kesin daha alisiktir. zeminin üzerine birseyler sermek lazim.

Bence ilk 11 bu olmali :
Not : Bu macla Sergio formuna kavurus diye dusunuyorum.

1675466765326.png

Her ne kadar beraberlik desemde son yasanan olaylar beni acayip hirslandirdi. 5 subat 5 0 diyorum

Geri
Üst Alt