⚽ SL 22/23 H:23 | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | MS | 5 Şubat

Futbolumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    125
Ulan kerem su golü at ödüllendir oyununu. Biri de boey. Iyki yunus girdi, kanat biraz canlandi. O degilde gecen sezon gibi ayni hatadan yine maci alacaklar diye sandilar.:asd: Ulan hamsiler karisinda gecen senenin kadrosu ve yönetimi yok.

Oyunumuzu 7 olarak degerlendirdim. Cok gol kacirdik ve cok pas hatasi yaptik ve de gol yemeyecegimiz macta sacma 1 pas hatasiyla gol yedik

Bulabilirmiyiz bilmiyorum ama kaleci mutlaka lazım bütün emeklerimiz hiç olabiliriz nando uzun süre olmazsa Okan maç almayı geçtim her gelen şutu yiyebilen potansiyele birisi

6-1, 7-1 olması gereken maç 2-1'de kaldı, resmen silindir gibi ezdik ama skora yansıtamadık. En az 2 penaltımız verilmedi, herifler hiç oynamadıysa 4 defa elle kolla oynadılar, oyun devam etti. Birçok noktada faullerimiz atlandı ama gel gelelim bu takım o kadar derli toplu ki, hakemmiş, rakipmiş, zeminmiş, havaymış, hiç farketmiyor gelene gidene hepsine birden koyup geçiyor. Giren çıkan herkes oyun standardını koruyor. Mükemmel miyiz hayır ama uzun yıllardır hayali kurulan tablo işte bu!! Tüm ağlaklara ve haysiyetsizlere işte böyle sahada cevap vermeye devam edeceğiz.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bulabilirmiyiz bilmiyorum ama kaleci mutlaka lazım bütün emeklerimiz hiç olabiliriz nando uzun süre olmazsa Okan maç almayı geçtim her gelen şutu yiyebilen potansiyele birisi
Alanya kupa macinda gayet iyidi bizi ayakta tutan adamdi. Bu galibiyet serimizi baslatan da kendisiydi. Haksizlik etmeyelim okana derim rts

Birde böyle heveslendirip koyuyoruzya nasıl kuduruyorlar 😀 Hani rahat kazansak çok önemsemezler ama böyle heveslendirip koyunca ağlayacak duruma geliyor şikeciler

Berkan ın saçma sapan duran top kazandırması dışında ve ilk yarıda bay dışında çok iyiydik...

Geri
Üst Alt