Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 17.312
- 10.192
- 1.688
fbyi tutacak arkadaşlar
kayseriye laf atmis diye anladim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fbyi tutacak arkadaşlar
Bunların yaptığı hiçbir eyleme destek vermem
fbyi tutacak arkadaşlar
kayserili futbolcuların suçu olmamasıSon yaşanan gelişmeler ışığında fenerbahçenin kazanmasını istediğim müsabaka. Zibidi bir kongre üyeciğinin ne dediğini çok önemseyemiyorum.
Tabi ki yok ,ancak kulüp kurumsal kimlikle açıklama yapıyorsa artık kayserispor bir taraftır. Hem de iktidarın propaganda aygıtı olma tarafındadir. Benim konumumdan fenerbahçeden daha öte karşı yandır.kayserili futbolcuların suçu olmaması![]()
Hükümetin yaptığı işlem ve açıklama devleti,başkanın kurumsal kimlikle yaptığı işlem ve açıklama kulübü bağlar. Ama hükümeti eleştirmek devlet aidiyetinden vazgeçme, başkanı eleştirmek kulübe aidiyetten vazgeçme anlamı taşımaz. Forumda bir yanılgı yok yani aslında.devlet = hükümet değildir
başkan = kulüp değildir
forumda da çok büyük yanılgı var
kupayı da fb'ye verelim devlet nişanı takalımHükümetin yaptığı işlem ve açıklama devleti,başkanın kurumsal kimlikle yaptığı işlem ve açıklama kulübü bağlar. Ama hükümeti eleştirmek devlet aidiyetinden vazgeçme, başkanı eleştirmek kulübe aidiyetten vazgeçme anlamı taşımaz. Forumda bir yanılgı yok yani aslında.
Simdi konuştuğumuz konu ile bunun ne alakası var Vasfi. Bu iktidar kaplanı Anadolu kulüplerinin karşısında hic değil taraftarında tarafını gördüğüm takımı desteklerim. Bu fener değil besiktaş da olabilir,göztepe de,antalya da.kupayı da fb'ye verelim devlet nişanı takalım
başarılar dilerimSimdi konuştuğumuz konu ile bunun ne alakası var Vasfi. Bu iktidar kaplanı Anadolu kulüplerinin karşısında hic değil taraftarında tarafını gördüğüm takımı desteklerim. Bu fener değil besiktaş da olabilir,göztepe de,antalya da.