SL 22/23 H:24 | Kayserispor 1-2 Fenerbahçe | MS | 4 Mart

Son yaşanan gelişmeler ışığında fenerbahçenin kazanmasını istediğim müsabaka. Zibidi bir kongre üyeciğinin ne dediğini çok önemseyemiyorum.

çağdaş atan görece fariolo tarzıyla pozitif oynatmaya çalışıyor fener bu tarz rakipleri kolay geçiyor genelde ama iyi defans yaptırayım falan derse berabere biter

kayseri taraftarı bir mucize olsa da istifa diye bağırsa ama hiç sanmıyorum

devlet = hükümet değildir
başkan = kulüp değildir

forumda da çok büyük yanılgı var
Hükümetin yaptığı işlem ve açıklama devleti,başkanın kurumsal kimlikle yaptığı işlem ve açıklama kulübü bağlar. Ama hükümeti eleştirmek devlet aidiyetinden vazgeçme, başkanı eleştirmek kulübe aidiyetten vazgeçme anlamı taşımaz. Forumda bir yanılgı yok yani aslında.

Biz niye 11 Mart'a kadar oynamıyoruz nasıl bir fikstür ayarlaması yaptılar anlamış değilim

Hükümetin yaptığı işlem ve açıklama devleti,başkanın kurumsal kimlikle yaptığı işlem ve açıklama kulübü bağlar. Ama hükümeti eleştirmek devlet aidiyetinden vazgeçme, başkanı eleştirmek kulübe aidiyetten vazgeçme anlamı taşımaz. Forumda bir yanılgı yok yani aslında.
kupayı da fb'ye verelim devlet nişanı takalım

binlerce fb taraftarı hükümet istifa dedi teşekkür ederiz ama FB KULÜBÜNÜN HÜKÜMET İSTİFA AÇIKLAMASI AŞAĞIDADIR

kupayı da fb'ye verelim devlet nişanı takalım
Simdi konuştuğumuz konu ile bunun ne alakası var Vasfi. Bu iktidar kaplanı Anadolu kulüplerinin karşısında hic değil taraftarında tarafını gördüğüm takımı desteklerim. Bu fener değil besiktaş da olabilir,göztepe de,antalya da.

Simdi konuştuğumuz konu ile bunun ne alakası var Vasfi. Bu iktidar kaplanı Anadolu kulüplerinin karşısında hic değil taraftarında tarafını gördüğüm takımı desteklerim. Bu fener değil besiktaş da olabilir,göztepe de,antalya da.
başarılar dilerim

İktidar niye futbol kulüplerine kızıyor ki anlamadım. Gündem mi değiştirmeye çalışıyorlar

Geri
Üst Alt