SL 22/23 H:26 | Alanyaspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 19 Mart

Futbol dünyasının en karizmatik isimlerinden biri olarak Ali Koç’u gösteren, Fenerbahçe Üniversitesi ve Okan Üniversitesi’nde görev alan, Ahmet Ercanlar gibi bir çok Fenerbahçeli troll’ü takip edip gönderilerini beğenen bir insanın MHK başkanı olduğu leş bir düzen. Şu rezil kadının tarafsız olmasını beklemek saçmalık resmen.

Tribüne gelince “Adalet, liyakat istiyoruz, hükümet istifa”, kayrılmaya, haram puanlara gelince “Ver bana, hep bana”. Kendileri iktidarın ve zihniyetinin birebir kopyası aslında. Bunlara yaradığı sürece her türlü hukuksuzluk kabul edilebilir. Rezil sürüsü.

Beyler 3 puani yabana atmayin. Daha evimizde macimiz var bunlarla ve en onemlisi ikili averaj ve fikstur avantaji sonuna kadar bizde. Cok karamsarlik goruyorum. Bu kadar umutsuzluk iyi degil. İbreyi tersine dondurmeyin.
Bu hakemlerle her maçı kazanabilirler bugünkü maçı çevirenler her maçı çevirebilir bunların lehine yönetim sessiz kalmamalı kalırsa ne fikstür avantajı ne puan avantajı hiçbir işe yaramaz hakemlerle sonuna kadar dibimizden ayrılmazlar yaptığımız ilk hata da bizi geçerler

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Az biraz daha zorlasalar maç başına 1 penaltı ortalamasına ulaşacaklar

Bizim sözde yönetim en kısa sürede saklandiklari yerden çıkıp aksiyon almazlarsa samimi söylüyorum izlemeyin bu ligi son maçta sahamiza şampiyon olmuş gelen bir fener gösterecekler

Son maç diye sahamızda kupa kaldırmanın hayali ile yaşıyordur Ali koçun s*rtüğü lale

Bunlara bu imkanı verirsek ne dursun ne erden hepsine çizgiyi koymak zorundayız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bunlar 150 penaltıyla da şampiyon olamaz orası ayrı mesele de

dursun özbek, erden timur?

neredesiniz yav??

Endiselenecek birsey yok biz yeterki 14 maclık serideki gibi oynayalım yeter istedikleri kadar her mac havadan penaltı alsın ezikler en kötü sampiyonluk arenaya kalır ordada parcalariz bunları zaten

Geri
Üst Alt