Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.690
- 59.274
- 4.758
bunlar garanti şampiyon olur. rakipler yatıyor, hakemler lehlerine çalışıyor, mhk başkanı fanatik fenerli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gereksiz bir korku var taraftarda anlamak güçBeyler 3 puani yabana atmayin. Daha evimizde macimiz var bunlarla ve en onemlisi ikili averaj ve fikstur avantaji sonuna kadar bizde. Cok karamsarlik goruyorum. Bu kadar umutsuzluk iyi degil. İbreyi tersine dondurmeyin.
Evet bizim sahada beraberlik yetecek şekilde gelecekler ama risk budurBizim sahada sampiyonluk dusunuyorlar.
Bu hakemlerle her maçı kazanabilirler bugünkü maçı çevirenler her maçı çevirebilir bunların lehine yönetim sessiz kalmamalı kalırsa ne fikstür avantajı ne puan avantajı hiçbir işe yaramaz hakemlerle sonuna kadar dibimizden ayrılmazlar yaptığımız ilk hata da bizi geçerlerBeyler 3 puani yabana atmayin. Daha evimizde macimiz var bunlarla ve en onemlisi ikili averaj ve fikstur avantaji sonuna kadar bizde. Cok karamsarlik goruyorum. Bu kadar umutsuzluk iyi degil. İbreyi tersine dondurmeyin.
Kardeş bunlar dürüst değil ayıktın mı?Gereksiz bir korku var taraftarda anlamak güç
Bu seronun 2001 2002de yaptıkları ortada zaten
Kesinlikle. Daha iyi kadromuz. 13 de 13 yaparak geriden gelmisiz. Bu seri elbet bi yerde bozulacakti. Bu performans bile hic beklenmeyen bir durumdu. Bi tek bjk deplasmani var beni korkutan.Gereksiz bir korku var taraftarda anlamak güç
Bizim sözde yönetim en kısa sürede saklandiklari yerden çıkıp aksiyon almazlarsa samimi söylüyorum izlemeyin bu ligi son maçta sahamiza şampiyon olmuş gelen bir fener gösterecekler
17 penaltının en az yarısı ligde başka hiçbir takıma,hele bize asla verilmeyecek penaltılardı direktAz biraz daha zorlasalar maç başına 1 penaltı ortalamasına ulaşacaklar