SL 22/23 H:26 | Alanyaspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 19 Mart

o maçı zaten 11 kişi bitiremeyiz biz, penaltıyla da 1-0 önde başlarlar maça eğer tüm olay o maça kalırsa
3 puan önde girersek şampiyon oluruz ikili averajdan ötürü. diğer ihtimallerde çok kötü sonuçlara gebe olur o maç. bu sezondan bağımsız genel olarak iç sahada fener maçlarında geriliyor bizim camia.

Beni Konya deplasmani da korkutmuyordu. Yani hicbir macimiz belli degil.
Renkdas bi yerde patlayacagimiz belliydi. Konya macinda olmasi bence iyi oldu. Umarim gereken dersler cikarilir. Ozellikle haftalardir yenilen ve oyunculari td si topun ucunda olan takimlar her zaman surprize imza atabilir.

Bugun alanyayi gorduk. 10 kisi fenere bile puan alabilmeleri buyuk surpriz olurdu. Adamlar kazandiklari her topu pas yapamadan direk rakibe atti. Bi ara pas istatistikleri 200 e 40 falandi.

Sürekli bir sekilde loser Fener taraftarları gibi karamsar yorumlar yazmaya gerek yok.
Bu ligin en iyi takimi biziz, şampiyonluğun en büyük adayıda biziz. Biz iyi olursak kimse bizden şampiyonluk falan alamaz.
Konsantrasyonumuzu kaybetmezsek ve onemli oyuncularımız talihsiz sakatlıklar geçirmezse şampiyonluk bizim.

Sizi bakalım Arena'da kim kurtaracak.
Dua ediyorum emin olun iş oraya kalsın.
Acı çekin. İnim inim inleyin. O çimlere yatıp ağlayın. Ama o Lale karısı bugün gidecek!
aylar önce mesajınıza cevap vermiştim hatırlarsınız belki çiğdem hanım, sondan 1 hafta önce gs-fb maçı tesadüf mü acaba diye düşünmüştük, o maça kalacak galiba görünen o gibi

Yapariz ederiz biz şampiyon oluruz diyen arkadaslar ,2 maç üst üste palabıyık mete kalkavan verseler ne olur acaba birde bu açıdan dusunun ki bunlar olacak

Namussuz o çocukları.,,
Söylemeyim diyorum ama bu namussuzların bu şerefsizlerin durulması için adam olmaları için çok büyük olaylar olacak bunlar başka türlü akıllanmaz..rizedeki olaydan sonrada akıllanmadılar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Söylenecek bir şey kalmadı. Konya maçından sonra bu ligde şampiyon olmak bizim elimizde değil, fb'nin kaybetmesine bağlı demiştim. Nitekim herşey ortada. Bu penaltı karnavalı ile baş edemeyiz. Stres yükümüz arttı, şu saçmalıkları izleyen herkesin eminim içi kararmaya başladı bile. Stadyumda da bu havanın oluşacağı aşikar. Bu konuda baş sorumlu ise bizim yönetim. Kulaklarının üstüne yattılar, kazanırken sustular. Oyunu kuralına göre oynamadılar. Her yerden canımızı yaktılar, şimdi yönetimdekiler de kına yakabilirler. Eğer bu şampiyonluk giderse ne Dursun ne Erden ne de Okan'ın esamesi okunmaz.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Insallah yanilirim ama bu sene cok büyük bir travma yasayscagiz gibime geliyor. Feneri kadiköyde yendigimiz senelerde bir seyler oluyor.

Sorun değil benim için. Kaç senedir zaten bu pislikleri ve buna ses çıkarmayanları izlememek için bahane arıyorum.
Şampiyon olursalar zaten her yerde adamları olduğu için 3-4 sene daha Şampiyon olurlar.
Sezon başından beri diyorum bu sezon çok önemli çünkü ali’nin son şansı. Sezon başı yapılanlara ses çıkarmadı bizimkiler. Alanya maçı sonrası Erden Timur sert çıkış yaptıktan sonra biraz düzeldi. Ama yine de kulağı çekildi ve artık o da yok. Ne olduğu belli olan bu … karı geldiğinde yine ses çıkaran yoktu. Ve kaç haftadır lig başındaki “hatalar” yeniden oluyor.
Mhk başkanı istifa edeceğini düşünenler hayal kırıklığına uğrarlar.
Bu düzen seçimle değişeceğine de inanmıyorum.
Futbol ile alakası olmayan yeni jenerasyon çok şanslı.

Geri
Üst Alt