Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 82.664
- 11.494
- 2.088
1000000 %
Sen çok ama çok sakinsin,yurtdışında olsam senin kadar sakin kalamazdım gibime geliyor burda,ana avrat girerdim muhtemelen sağlı sollu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1000000 %
3 puan önde girersek şampiyon oluruz ikili averajdan ötürü. diğer ihtimallerde çok kötü sonuçlara gebe olur o maç. bu sezondan bağımsız genel olarak iç sahada fener maçlarında geriliyor bizim camia.o maçı zaten 11 kişi bitiremeyiz biz, penaltıyla da 1-0 önde başlarlar maça eğer tüm olay o maça kalırsa
Renkdas bi yerde patlayacagimiz belliydi. Konya macinda olmasi bence iyi oldu. Umarim gereken dersler cikarilir. Ozellikle haftalardir yenilen ve oyunculari td si topun ucunda olan takimlar her zaman surprize imza atabilir.Beni Konya deplasmani da korkutmuyordu. Yani hicbir macimiz belli degil.
Bıktım artık ya sezon başından beri aynı şeyleri yaşıyoruzSen çok ama çok sakinsin,yurtdışında olsam senin kadar sakin kalamazdım gibime geliyor burda,ana avrat girerdim muhtemelen sağlı sollu
aylar önce mesajınıza cevap vermiştim hatırlarsınız belki çiğdem hanım, sondan 1 hafta önce gs-fb maçı tesadüf mü acaba diye düşünmüştük, o maça kalacak galiba görünen o gibiSizi bakalım Arena'da kim kurtaracak.
Dua ediyorum emin olun iş oraya kalsın.
Acı çekin. İnim inim inleyin. O çimlere yatıp ağlayın. Ama o Lale karısı bugün gidecek!
bu fb yüzünden futbol izlemeyi bırakasım var. malum partinin takımı gibiler ne ararsan varFutbola da foruma da veda etmek kendim için iyi olacak kendinize iyi bakın elveda
Git de yerini ben alayım.Futbola da foruma da veda etmek kendim için iyi olacak kendinize iyi bakın elveda
şaka gibi
Insallah yanilirim ama bu sene cok büyük bir travma yasayscagiz gibime geliyor. Feneri kadiköyde yendigimiz senelerde bir seyler oluyor.
Siz hayal aleminde yaşıyorsunuz yahu..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi