- 26 Ocak 2021
- 35.252
- 33.865
- 2.233
1824 maçta 14 penaltı
pü ananızı s
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1824 maçta 14 penaltı
pü ananızı s
Bu sene şampiyonluğu bunlara kaptırırsak Erden'i de Dursun'u da orada 1 saniye dahi oturmasınlarBıktım artık ya sezon başından beri aynı şeyleri yaşıyoruz
2010/11'de amatörce hareket ettiler 2022/23'de ise daha organize ilerliyorlar.
Çözer.Hakeme rağmen biraz dikkatli olsak rahat rahat alırdık cuma Konya maçını da.Takımın iyi oynaması herşeyi cozermi,diyelim kalan maçların hepsini çok iyi kusursuz oynadık ,hakemler ne olacak onları nasıl durduracaz
Sen gidip Konya'ya yenilirsen böyle olur maalesef. Adamları yarışa sokmak için haftalarca şans kolladılar. Biz 14 maçta 2-3 maçta tökezleseydik Fener tarihi farkla şampiyon olacaktı. Biz o seriyi yaparak oyunlarını bozduk. Ama Konya gibi bir takıma yenilince yine devreye girdiler. Adana Demir maçını da zor görüyorum ben bu oyunla.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ligin sonuna kadar her maçı yenmemiz olası bir durum muydu sence.Sen gidip Konya'ya yenilirsen böyle olur maalesef. Adamları yarışa sokmak için haftalarca şans kolladılar. Biz 14 maçta 2-3 maçta tökezleseydik Fener tarihi farkla şampiyon olacaktı. Biz o seriyi yaparak oyunlarını bozduk. Ama Konya gibi bir takıma yenilince yine devreye girdiler. Adana Demir maçını da zor görüyorum ben bu oyunla.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Torreira kendi vatandaşı olduğu için koştu. O da koşmayacakti aslında.Penaltı isterken hakemin etrafında kaç kişi bardı itiraz eden gördünüz di mi
Bizde dün kaç kişi itiraz etti
Arkadaşının ayağı kırılacak derece vurduklarında kaçı tepki gösterdi
Muslera kaleyi bırakmış tepki gösterirken bile sadece Toreira koştu geldi, diğerleri öyle karşıdan izledi
Bunun da değişmesi lazım bizde
Malesef Türkiye’de böyle olmak zorundasın
konya'da atlanan kırmızı karta rağmen sahada dolaşmasak alacaktık maçı.Takımın iyi oynaması herşeyi cozermi,diyelim kalan maçların hepsini çok iyi kusursuz oynadık ,hakemler ne olacak onları nasıl durduracaz
Lig sonuna kadar mı kazanacan abi,asla katılmadığım bir yorum.Takımın bir suçu yok.Dursun ve Erden derhal aksiyon almalılar