SL 22/23 H:26 | Alanyaspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 19 Mart

Kardeşlerim her maç 3 puan alamazsak şampiyon olamayız.Ali koç bu sene son senesi diye her tuşa basıyor.Penaltı kırmızı kartlar kendisine gösterilmeyen kartlar laleden ortalar herşey var.Bu ligde berbat takımlar var yenildiğimiz Konya maçında Nil’e fişi çekebilirdik.Yani 10 da 10 yapılabilir çok rahat

Takımın iyi oynaması herşeyi cozermi,diyelim kalan maçların hepsini çok iyi kusursuz oynadık ,hakemler ne olacak onları nasıl durduracaz

2010/11'de amatörce hareket ettiler 2022/23'de ise daha organize ilerliyorlar.

Sen gidip Konya'ya yenilirsen böyle olur maalesef. Adamları yarışa sokmak için haftalarca şans kolladılar. Biz 14 maçta 2-3 maçta tökezleseydik Fener tarihi farkla şampiyon olacaktı. Biz o seriyi yaparak oyunlarını bozduk. Ama Konya gibi bir takıma yenilince yine devreye girdiler. Adana Demir maçını da zor görüyorum ben bu oyunla.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takımın iyi oynaması herşeyi cozermi,diyelim kalan maçların hepsini çok iyi kusursuz oynadık ,hakemler ne olacak onları nasıl durduracaz
Çözer.Hakeme rağmen biraz dikkatli olsak rahat rahat alırdık cuma Konya maçını da.
Fener hakemle ilerlediği için çok zor puan kaybetmeleri
Hem zaten neredeyse her sene bize karşılar.Çoğunlukla üstüste koyduk şaöpiyon olduk.Bir sene Pandemiden Başak’a 1 sene averajla. Bjk ye iki şampiyonluk kaçırdık

Sen gidip Konya'ya yenilirsen böyle olur maalesef. Adamları yarışa sokmak için haftalarca şans kolladılar. Biz 14 maçta 2-3 maçta tökezleseydik Fener tarihi farkla şampiyon olacaktı. Biz o seriyi yaparak oyunlarını bozduk. Ama Konya gibi bir takıma yenilince yine devreye girdiler. Adana Demir maçını da zor görüyorum ben bu oyunla.

Lig sonuna kadar mı kazanacan abi,asla katılmadığım bir yorum.Takımın bir suçu yok.Dursun ve Erden derhal aksiyon almalılar

Ben Türk ligini izlediğimde nerden düştüm bu çukura diyorum

Yani Türkiye’de doğmasaydım futbol bile izlemezdim belki.En güzeli bu olurmuş

Galatasaray’ı çok seviyorum ama futboldan soğudum
Unutmak için bir yol olsa , isterdim

Çünkü bu şekilde olan ilk sezon değil bu.

Kendimi bildim bileli fener bu şekilde yapıyor, ve Galatasaray hep bu bataklıktan çıkarak şampiyon olmaya çalışıyor

Yaşı bana yakın olan kişilerin bir çoğu bu yüzden Galatasaraylıdır, araştırınız.

Fener hep böyleydi.Hep kirli , şaibeli, rahatsız edici

Takibi bırakma noktasına gelicem yakındır.
Yollarını arıyorum zaten

Birde güya Alex in rekorunu kırmış valencia :asd: penaltıları çıkarsan ligde 8-9 golü ya var ya yok

Ha o 8-9 golü de kendi içinde nizami mi değil mi diye sınıflandırılsa 4-5 tane golü var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ligin sonuna kadar her maçı yenmemiz olası bir durum muydu sence.

Penaltı isterken hakemin etrafında kaç kişi bardı itiraz eden gördünüz di mi
Bizde dün kaç kişi itiraz etti
Arkadaşının ayağı kırılacak derece vurduklarında kaçı tepki gösterdi
Muslera kaleyi bırakmış tepki gösterirken bile sadece Toreira koştu geldi, diğerleri öyle karşıdan izledi
Bunun da değişmesi lazım bizde
Malesef Türkiye’de böyle olmak zorundasın
Torreira kendi vatandaşı olduğu için koştu. O da koşmayacakti aslında.

konya'da atlanan kırmızı karta rağmen sahada dolaşmasak alacaktık maçı.
takım iyi top oynarsa hakemden korkmaya, karaları bağlamaya gerek kalmaz.
ama aynı bitik görüntünün tekrar etmesi kabul edilemez. iki haftadır iğrenç oynadık.
adana maçında her şey değişmeli.

Sevilla maçında -Bitmedi bu o.evlatlarının penaltıları bu sezon diye yazmıştım. Bugün kazanmaları için 2 penaltı daha çalındı. Onurunu şerefini s.tiğimin soysuz köpekleri. Yok abi bunların gole ihtiyacı olan dakikalarda ceza sahası içinde bunlara dokunsalar penaltı çalıyorlar bu sezon. Normal maçlarda çalınmayan penaltılar bunların gole ihtiyacı olan dakikalarda direk çalınıyor VAR kesinlikle kaçırmıyor o şansı. O zengin köpeği öyle bir düzen kurmuş ki kan kusarak ölümünü görmek nasip olsun. Bu ahlaksız onursuz camianın şike sürecinden beri yaptıkları yanlarına kâr kalmayacak. Eninde sonunda yaptıklarının cezasını çekecekler ben buna inanıyorum. Köpek oğlu köpekler devre arası paylaşım yapıyorlar onurunuzu şerefinizi s...im ben sizin.

Lig sonuna kadar mı kazanacan abi,asla katılmadığım bir yorum.Takımın bir suçu yok.Dursun ve Erden derhal aksiyon almalılar

Bu Fener'e anca o şekilde öne geçebiliyorsun işte. Adamlar bir Valencia bir MHK ile şampiyon olacaklar öyle ya da böyle. Beşiktaş'ı da ezdirir bunlar Fener'e. Biz de Beşiktaş deplasmanında zar zor bir puanı kurtarırız. Allah kahretsin böyle sistemi. Gerçekten Konya maçından sonra o kadar ümidimi tükettim ki.

Itoğlu it gol rekorunu kıracak bu gidişle her maç penaltı ata ata.

YÖNETİM ÇIK KONUŞ. YEMİN OLSUN BU MAYMUNLARA ŞAMPİYONLUK VERMEYECEĞİZ. İSTERSEN 60 TANE DAHA KULLAN YAVŞAK FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLAMAYACAKSIN AŞAĞILIK KULÜP

Geri
Üst Alt