⚽ SL 22/23 H:26 | Konyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Mart

Barış, Kerem ve Rashica üçlüsüyle çıkmak oradaki aklı düşürüyor, fizik kalite artıyor. Bu olacaksa sol bek kesinlikle Dubois olmalı.

Valla böyle dememek lazım belli mi olur adamlar kaybeder kaybeder vurduklarının gireceği tutar bize kazanırlar falan.

İnşallah şans bizden yana olur ilk 10 dakikadan 2-0 yapar rahat rahat izleriz gerisini.
Butuci , amir ve Ilhan hocam gitti Konyaspor bitti. Ins en kısa dönemde yönetimde gider, şu durumda dusseler uzulmem.

Kasimpasa macinda iyi degildi takim özelikle ilk yari hazirlik maci havasinda gecti

Henuz sampiyon olmadik lig devam ediyor bu yüzden ciddiyet cok önemli

Trabzon macinda biraktigimiz yerden devam etmek zorundayiz lig sampiyonlugu icin

Seri de ayni sekilde devam etmek zorunda

Puan kaybi kalan maclarda tabiki olabilir futbol bu ama suan zamani degil

Bu maci da kazanacagimizi düsünüyorum yeter ki hucum hattinda tam kadro olmaya calisalim

Bu maç DK arasından beri çıkacağımız en zor maç. Takım da deprem arasından dolayı ritmini kaybetti, bunu Paşa maçında fazlasıyla gördük. Konya'nın da berbat gidişi ve çıkışa geçmek istemesi durumu var, üzerine Konya'nın bu sahada büyüklere her zaman çelme takması olayı var. Bu maçı kazanırsak şampiyonluk yolunun %50'sini aralarız, hiç abartmıyorum.

Icerideki tüm maclari kazanirsak 4 beraberlik yetiyor. Onun icin beraberlik de fena olmaz ama rakip Konya olunca net - 2 yazar.

Kasımpaşa - Konyaspor iki takım üzerinden analiz yaparsak paşa maçında uzun zaman sonra çıktığımız bir maçtı ritim bozulması normal olarak karşılıyorum buna rağmen rakibin oyun anlayışından dolayı sıkıntı yaşadık her ne kadar hücumda diğer maçlar kadar sıkıntı yaşamış olsak da defansif olarak halen iyi durumdayız rakibin Mounir, Fall ve Koita'ya maç boyu şans vermedik. Kasımpaşa defans hattına bakarsak da hem uzun hem atletik oyunculardan kuruluydu.

Konyaspor defans hattının o kadar sağlam durabileceğini sanmıyorum. Benim dikkat çekmek istediğim nokta duran toplar olacak. Nelsson çok golcü bir stoper değil fakat Kaan + Abdülkerim + Icardi çok fazla kafa vuruşu yapabilirler en az 1 gol bulabileceğimizi düşünüyorum. Akan oyunda da Djilobodji ve Donk'un aksine Calvo ve Adil o kadar çevik oyuncular değil bellerini döndürmekte zorlanıyorlar.

En hızlı oyuncuları Moreno gözüküyor o da Boey ile eşleşiyor sağ tarafta Michalak olsa onu oynatırlardı fakat sakatlığından dolayı Muric olacaktır o da çok hızlı oyuncu değil tek şutları iyi onun hariç oyuna katkısı pek yok Dubois ile eşleştirirsek çok fazla üstünlük elde ederiz. Hem de Dubois oyun kurulumunda da takıma ciddi katkı sağlıyor ön bölgede kalmamızı sağlıyor.

Hücum yönünden Kasımpaşa maçındaki kadar zorlanmayız defans olarak Kaan-Nelsson değişimi de hava toplarında çok sorun yaşatmaz Nelsson çok iyi hamle yapabilen bir stoperdi Kaan bu kadar net yapabileceğini sanmıyorum ama Kaan'ın en büyük avantajıysa Nelsson'dan daha iyi oyun kurabilir bunu da fırsata çevirebiliriz. Nelsson - Abdülkerim tandemi birbirine alışkanlık adına önemliydi onun için Kaan oynayacağı için kesin Dubois oynatmalıyız.

Kasımpaşa - Konyaspor defans hattının karşılaştırması bence kale ve defans olarak kasımpaşa çok daha iyi takımdı.
Günay > Sehic
Fabiono(1.75) > Ahmet Oğuz(1.76)
Donk(1.92)> Adil(1.82)
Djilobodji(1.96) > Calvo(1.80)
Yasin(1.85) < Guilherme(1.80)

Kasımpaşa - Konyaspor iki takım üzerinden analiz yaparsak paşa maçında uzun zaman sonra çıktığımız bir maçtı ritim bozulması normal olarak karşılıyorum buna rağmen rakibin oyun anlayışından dolayı sıkıntı yaşadık her ne kadar hücumda diğer maçlar kadar sıkıntı yaşamış olsak da defansif olarak halen iyi durumdayız rakibin Mounir, Fall ve Koita'ya maç boyu şans vermedik. Kasımpaşa defans hattına bakarsak da hem uzun hem atletik oyunculardan kuruluydu.

Konyaspor defans hattının o kadar sağlam durabileceğini sanmıyorum. Benim dikkat çekmek istediğim nokta duran toplar olacak. Nelsson çok golcü bir stoper değil fakat Kaan + Abdülkerim + Icardi çok fazla kafa vuruşu yapabilirler en az 1 gol bulabileceğimizi düşünüyorum. Akan oyunda da Djilobodji ve Donk'un aksine Calvo ve Adil o kadar çevik oyuncular değil bellerini döndürmekte zorlanıyorlar.

En hızlı oyuncuları Moreno gözüküyor o da Boey ile eşleşiyor sağ tarafta Michalak olsa onu oynatırlardı fakat sakatlığından dolayı Muric olacaktır o da çok hızlı oyuncu değil tek şutları iyi onun hariç oyuna katkısı pek yok Dubois ile eşleştirirsek çok fazla üstünlük elde ederiz. Hem de Dubois oyun kurulumunda da takıma ciddi katkı sağlıyor ön bölgede kalmamızı sağlıyor.

Hücum yönünden Kasımpaşa maçındaki kadar zorlanmayız defans olarak Kaan-Nelsson değişimi de hava toplarında çok sorun yaşatmaz Nelsson çok iyi hamle yapabilen bir stoperdi Kaan bu kadar net yapabileceğini sanmıyorum ama Kaan'ın en büyük avantajıysa Nelsson'dan daha iyi oyun kurabilir bunu da fırsata çevirebiliriz. Nelsson - Abdülkerim tandemi birbirine alışkanlık adına önemliydi onun için Kaan oynayacağı için kesin Dubois oynatmalıyız.

Kasımpaşa - Konyaspor defans hattının karşılaştırması bence kale ve defans olarak kasımpaşa çok daha iyi takımdı.
Günay > Sehic
Donk(1.92)> Adil(1.82)
Sehic, Günay'dan çok daha iyi kaleci. Ayrıca Calvo da Djilonodji'den iyi.

Sehic, Günay'dan çok daha iyi kaleci. Ayrıca Calvo da Djilonodji'den iyi.
İkisi de iyi fakat Günay'ın bize karşı olan performanslarını düşünürsek 1 adım öne çıkar diye düşünüyorum. Calvo da iyi stoper Djilobodji gibi temaslı oyunda etkili olacağını düşünmüyorum bir forvet olsam Djilobodji ile eşleşmek istemezdim.

Günay > Sehic
Donk(1.92)> Adil(1.82)
Güzel analiz.

Kritik bir deplasman; kaç maç üst üste galibiyet aldığımız mühim değil, önemli olan finale ulaşabilmek, rehavet olmadan konsantrasyon devam etmeli💛❤️

Handikapsiz bir mağlubiyet averajımızı korumak için faideli olacaktır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Artık her maçı final gibi oynamalıyız. Ligde kanatlı kanatsız her takım tökezlememizi bekliyor.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Geri
Üst Alt