⚽ SL 22/23 H:26 | Konyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Mart

1-0'dan sonra dikine oynamadık ya tuhaf oyun şeklimiz var fb alanya'da takılırsa süper olcak 1 puan alsaydık keşke

jkye gerek yok kafa kafaya da gitsek sami yende bu kuşları çime gömeceğiz. Kendi takımınıza 14 maça rağmen çok acımasız olup fb yalakası jkden medet ummak da epey garip ayrıca. Bırakın şunları. Biz her maçımızı alacak güçteyiz. İyi ki bir tökezledik...
En boktan takıma tökezledik….
Çok çok çok daha iyi oldu bence
Sağlam takıma yenilsek ,çözüldük falan muhabbetleri çıkardı
Burada konsantrasyon eksikliği uzun ara gibi etmenler ön planda denilebilir böylece

Burada konsantrasyon eksikliği uzun ara gibi etmenler ön planda denilebilir böylece

geçen fenerli saplamanın teki twitterda paylaşmıştı fikstürü, biz böyle seri yaptığımızda şikeden suçlandık diye. Namağlup şampiyon olmaya kalksak bunlar altında pislik arayacaktı. Bunlara takılmak bi taraftan iyi oldu. Hem araya uzun seri girince büyük maçlarda onun stresiyle oynadığın için o maçları genelde kaybediyorsun.

geçen fenerli saplamanın teki twitterda paylaşmıştı fikstürü, biz böyle seri yaptığımızda şikeden suçlandık diye. Namağlup şampiyon olmaya kalksak bunlar altında pislik arayacaktı. Bunlara takılmak bi taraftan iyi oldu. Hem araya uzun seri girince büyük maçlarda onun stresiyle oynadığın için o maçları genelde kaybediyorsun.
fenerlilerin hayatı hindistan
mantıklı bişi beklemyin zaten yav

Aynı şeyi düşünüyorum ki bunlar futbolda olan şeyler. Genelde serileri kıytırık takımlar bozar zaten. Biz bugün istemedik. Hakemin yönetimi de buna çanak tuttu. Tabi ki uzun süreden sonra ilk yenilgi gelince üzgün olunur anlıyorum, biz daha bay geçmedik, o sebeple de böyle fark üçler uçuyor, diyelim ki böyle de gitti, evimizdeki maç şampiyonluk oldu, her halükarda ben inanıyorum yine olacağız. Ayrıca fb puan bırakır daha...Bizim bırakma ihtimalimiz hala daha onlara göre az ihtimal. Benim pek korkum yok. Hiçbir zaman için kolay şampiyon olmadık zaten. Nisan sonu gibi olabiliriz.

Daha Şampiyon olmadan gece alemlerine akan ve biryerleri kalkan özellikle İtalyan tayfaya uyarı gelmelidir.
İtalian Tayfa HA

İtalyanlar sever Bella Vita yi - Güzel Hayatı
Screenshot_20230317_221833.webp

2178936917832 maç üst üste kazandıktan sonra sadece 3 puan fark açabilmek de başarı ha. Can sıktı bu gece.

1-0'dan sonra dikine oynamadık ya tuhaf oyun şeklimiz var fb alanya'da takılırsa süper olcak 1 puan alsaydık keşke
fiizksel eksiklik,35 gündür mac yapmayan tkaım için normal ritm konusu.halledilir o,önemli olan okan burugun riske atmaması macları

Aynı şeyi düşünüyorum ki bunlar futbolda olan şeyler. Genelde serileri kıytırık takımlar bozar zaten. Biz bugün istemedik. Hakemin yönetimi de buna çanak tuttu. Tabi ki uzun süreden sonra ilk yenilgi gelince üzgün olunur anlıyorum, biz daha bay geçmedik, o sebeple de böyle fark üçler uçuyor, diyelim ki böyle de gitti, evimizdeki maç şampiyonluk oldu, her halükarda ben inanıyorum yine olacağız. Ayrıca fb puan bırakır daha...Bizim bırakma ihtimalimiz hala daha onlara göre az ihtimal. Benim pek korkum yok. Hiçbir zaman için kolay şampiyon olmadık zaten. Nisan sonu gibi olabiliriz.
Bu ligde öyle ha diye şampiyon olunmazz
Bir çok etmen var ,benim tek korkum derbi maçına bırakmazlar inşallah çevresel etmenler ,çünkü türkiyede futbol herşeyin üzerinde medya anlamında ,büyük pasta ,heyacan yapmak için her türlü oyun döner yani

Geri
Üst Alt