Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.910
- 39.303
- 3.993
Ali palabiyikli yaşar kemalli Mete kalkavanli maçlara da hazırlanın derim şimdiden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sahada 11 domalan karga olacagindan eminimMerak etmeyin fb - bjk macında aboabakar bizi şampiyon yapacak
En boktan takıma tökezledik….jkye gerek yok kafa kafaya da gitsek sami yende bu kuşları çime gömeceğiz. Kendi takımınıza 14 maça rağmen çok acımasız olup fb yalakası jkden medet ummak da epey garip ayrıca. Bırakın şunları. Biz her maçımızı alacak güçteyiz. İyi ki bir tökezledik...
Cok Yüksek potansiyeli olan Yusuf'a şans vermememiz beni üzüyorSu mataya verilen sans yusufa verilmezmi?
En boktan takıma tökezledik….
Çok çok çok daha iyi oldu bence
Sağlam takıma yenilsek ,çözüldük falan muhabbetleri çıkardı
Burada konsantrasyon eksikliği uzun ara gibi etmenler ön planda denilebilir böylece
fenerlilerin hayatı hindistangeçen fenerli saplamanın teki twitterda paylaşmıştı fikstürü, biz böyle seri yaptığımızda şikeden suçlandık diye. Namağlup şampiyon olmaya kalksak bunlar altında pislik arayacaktı. Bunlara takılmak bi taraftan iyi oldu. Hem araya uzun seri girince büyük maçlarda onun stresiyle oynadığın için o maçları genelde kaybediyorsun.
En boktan takıma tökezledik….
Çok çok çok daha iyi oldu bence
Sağlam takıma yenilsek ,çözüldük falan muhabbetleri çıkardı
Burada konsantrasyon eksikliği uzun ara gibi etmenler ön planda denilebilir böylece
Hocam bekleyen yok zaten, onlar bizim milletin ezilmiş tarafının yansıması. Ezilen zayıf milletler suçu dış mihraklarda ararlar daima.fenerlilerin hayatı hindistan
mantıklı bişi beklemyin zaten yav
İtalian Tayfa HADaha Şampiyon olmadan gece alemlerine akan ve biryerleri kalkan özellikle İtalyan tayfaya uyarı gelmelidir.
fiizksel eksiklik,35 gündür mac yapmayan tkaım için normal ritm konusu.halledilir o,önemli olan okan burugun riske atmaması macları1-0'dan sonra dikine oynamadık ya tuhaf oyun şeklimiz var fb alanya'da takılırsa süper olcak 1 puan alsaydık keşke
Bu ligde öyle ha diye şampiyon olunmazzAynı şeyi düşünüyorum ki bunlar futbolda olan şeyler. Genelde serileri kıytırık takımlar bozar zaten. Biz bugün istemedik. Hakemin yönetimi de buna çanak tuttu. Tabi ki uzun süreden sonra ilk yenilgi gelince üzgün olunur anlıyorum, biz daha bay geçmedik, o sebeple de böyle fark üçler uçuyor, diyelim ki böyle de gitti, evimizdeki maç şampiyonluk oldu, her halükarda ben inanıyorum yine olacağız. Ayrıca fb puan bırakır daha...Bizim bırakma ihtimalimiz hala daha onlara göre az ihtimal. Benim pek korkum yok. Hiçbir zaman için kolay şampiyon olmadık zaten. Nisan sonu gibi olabiliriz.