- 2 Temmuz 2011
- 137.275
- 58.432
- 5.488
son sayfadaki yorumlar güzel ve dogru.şimdi yeniden odaklanma zamanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tezinizi görmek isterimrahat olun puan kaybı açılmaya devam eder 3ten aşağı da hayatta düşmez
fb y gibi takımtezinizi görmek isterim
Sami Yen’de içlerinden geçeriz her halükârda.son maça 3 puan önde girersek tamam ama 3 altı girersek yandık
Bu ligde öyle ha diye şampiyon olunmazz
Bir çok etmen var ,benim tek korkum derbi maçına bırakmazlar inşallah çevresel etmenler ,çünkü türkiyede futbol herşeyin üzerinde medya anlamında ,büyük pasta ,heyacan yapmak için her türlü oyun döner yani
Ads maçı önemliSeçim ile çakışacağını düşünmüyorum nedense. Nisan fb için kötü geçecek hissindeydim hep, bakalım. Oyunu hep döndürüyorlar hatta yarış içinde olmadıklarında bile. Sadece bir kez gücümüz yetmedi, iki sene önce. Onun harici bir şekilde kopardık. Bu yenilgi hoca ve takım için başka serileri açma şansı doğurdu. Hiç olmadık bir yerde, sonlara doğru olsa daha çok stres yaratabilirdi. Bir de lig dk arası verdi, deprem arası verdi şimdi de Mt arası... Şansımıza yani.
İnşallah alır Alanya galibiyetşuan hala 9 puan fark var bu psikolojikj olarak iyi alanya inşallah puan alacak fenerden
dubois'e yapilan pozisyon için trio
bülent yıldırım
net kırmızı kart. var çağırmalıydı
seçim demirel
ayağın şekli değişiyor esniyor. çok açık kırmızı kart
deniz çoban
kırmızı kart, farklı düşünmem mümkün değil
Maalesef hocanın bu hususta düşüncesi çok yanlış.Yenemiyorsan yenilmeyeceksin böyle maçlarda
o yüzden yusuf demiri mata yerine hazırlamalıydıMertens'siz cidden bozulduk böyle bişi yok hem baskı yapıyodu hemde top ayağındayken iyidi