⚽ SL 22/23 H:26 | Konyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Mart

son maça 3 puan önde girersek tamam ama 3 altı girersek yandık

şuan hala 9 puan fark var bu psikolojikj olarak iyi alanya inşallah puan alacak fenerden

Bu ligde öyle ha diye şampiyon olunmazz
Bir çok etmen var ,benim tek korkum derbi maçına bırakmazlar inşallah çevresel etmenler ,çünkü türkiyede futbol herşeyin üzerinde medya anlamında ,büyük pasta ,heyacan yapmak için her türlü oyun döner yani

Seçim ile çakışacağını düşünmüyorum nedense. Nisan fb için kötü geçecek hissindeydim hep, bakalım. Oyunu hep döndürüyorlar hatta yarış içinde olmadıklarında bile. Sadece bir kez gücümüz yetmedi, iki sene önce. Onun harici bir şekilde kopardık. Bu yenilgi hoca ve takım için başka serileri açma şansı doğurdu. Hiç olmadık bir yerde, sonlara doğru olsa daha çok stres yaratabilirdi. Bir de lig dk arası verdi, deprem arası verdi şimdi de Mt arası... Şansımıza yani.

Set oyunda takim cok eksik görüyorum. Duvar pas ara pas oynamakta cok eksik kaliyoruz. Hele ki rakipler defansa cekilip otobüs cektiginde. Bu kazandigimiz haftalar icin de gecerli. Cogunlukla takim kalitesei savunma anlayisimiz ve pres yapip onunla topu kazanmamizla yani gecis oyunu iyi oynayip maclari kazaniyorduk. Ama level atlamak icin set oyununu da becermemiz lazim yoksa öyle otobüsü ceken takimlara karsi pozisyon üretmekte zorlaniriz hep.

Seçim ile çakışacağını düşünmüyorum nedense. Nisan fb için kötü geçecek hissindeydim hep, bakalım. Oyunu hep döndürüyorlar hatta yarış içinde olmadıklarında bile. Sadece bir kez gücümüz yetmedi, iki sene önce. Onun harici bir şekilde kopardık. Bu yenilgi hoca ve takım için başka serileri açma şansı doğurdu. Hiç olmadık bir yerde, sonlara doğru olsa daha çok stres yaratabilirdi. Bir de lig dk arası verdi, deprem arası verdi şimdi de Mt arası... Şansımıza yani.
Ads maçı önemli
Bakalım ,daha çok maç var

''Half space'' olayını mertens cok iyi yapıyordu onun gibi topcu yok şuan onun sıkıntısındayız.Bu arada boey artık cıkmasın ileri adam akıllı 1 tane pas atamıyor kaç haftadır.

dubois'e yapilan pozisyon için trio

bülent yıldırım
net kırmızı kart. var çağırmalıydı

seçim demirel
ayağın şekli değişiyor esniyor. çok açık kırmızı kart

deniz çoban
kırmızı kart, farklı düşünmem mümkün değil

Ulan namusuuz hakem ve vardaki namussuz şerefsizler bu kaçıncı lan.
Sene başından beri lime lime doğruyorlar.hatta kaç senedir aynı.Ama işte bunlardan zamanında bahsetmezsen bu pozisyonları tvde tek tek göstermezseb unutulur böyle ezmeye devam ederler.

Jesus gibi koç gibi namussuzlar arsız arsız utanmadan böyle konuşurlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sorun şu ki eger puan farkı cok olmazsa son haftalarda ilkyarıyı izleyip,2.yarıda kaçarım.sampiyonluk zamanları böyle yapıyodum.eger mertens,zaniolo ve icardi agırlıgını koymazsa olacagı bu.ama bunu yapınca takım tökezlerse kendimi suclu hissedeceğim.2015te sneijdere güvendim,daha sonra fatih hocaya güvendim. şimdi kime güveneceğim ben

Mağlubiyetin hayırlısı olmaz ama en azından bu haftalarda gelmesi ufakta olsa takımın kendine çeki düzen vermesi için bir sinyal olur. İçerdeki ilk maç çok önemli kötü oyunla değil eze eze yenmemiz lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt