SL 22/23 H:27 | Fenerbahçe 2-4 Beşiktaş | MS | 2 Nisan

Kim Kazanır

• Fenerbahce

Oy: 17 17,2%
  • X

Oy: 56 56,6%
  • Besiktas

Oy: 26 26,3%

• Kullanılan toplam oy
    99
  • Anket kapatılmış .
5 puan beklentisiyle bjk net kazanır...
Not: fb ye 2 penaltı verilmezse ama zor ya

Fener gol atabilecek mi?

Şenor'da biraz quality varsa, bizim 3 attığımız maçı ezberler.

3 attık fakat çok rahat 5-6 olabilecek pozisyonları bulduk.

Bjk'de de redmond, nkodou gibi savunma arkasına sarkacak topçular, gedson ve ghezzal gibi onları kacirabilecek pasorler var.

Biz BAY ile rezil ettik adamları, Bjk'de Aboubakar var.

Neredeyse her pozisyonda oyuncu kalitesi olarak fb'den üstün bir takım bjk. İyi hazırlandılarsa, bizim gibi içlerinden geçerler.

Şenol hoca Jorge Jesus'un yardımcısına yenilmek istemeyecektir.Ben 1 totem başlatmak istiyom bu şampiyonluk yarışında.Eğer yarın Beşikteş en azından bu maçta beraberlik alırsa Şenol hocanın düzün 1 fotosunu troll değil Beşiktaş'ın oynayacağı diğer maça kadar ilk 11ler açıklanana kadar avatar yapalım diyom..

Şenol hoca Jorge Jesus'un yardımcısına yenilmek istemeyecektir.Ben 1 totem başlatmak istiyom bu şampiyonluk yarışında.Eğer yarın Beşikteş en azından bu maçta beraberlik alırsa Şenol hocanın düzün 1 fotosunu troll değil Beşiktaş'ın oynayacağı diğer maça kadar ilk 11ler açıklanana kadar avatar yapalım diyom..
Aboubakara senoldan daha cok guveniyorum.

24103.jpg

Şenor'da biraz quality varsa, bizim 3 attığımız maçı ezberler.

3 attık fakat çok rahat 5-6 olabilecek pozisyonları bulduk.

Bjk'de de redmond, nkodou gibi savunma arkasına sarkacak topçular, gedson ve ghezzal gibi onları kacirabilecek pasorler var.

Biz BAY ile rezil ettik adamları, Bjk'de Aboubakar var.

Neredeyse her pozisyonda oyuncu kalitesi olarak fb'den üstün bir takım bjk. İyi hazırlandılarsa, bizim gibi içlerinden geçerler.
Enkudu kadro dışı. Solda jenk tosun oynayacak muhtemelen. Ezbere kadro çıkarıp geçecek bence.

Haydi sekiztasim yenilmeden semtine dön

Jimnastikciler bir işe yararsa bu is biter. Beraberlik kafi

Fener'e 2 penaltı çalınır oranı 1.02 filan herhalde

Geri
Üst Alt