Toprak Göksu
Tecrübeli Üye
- 6 Şubat 2011
- 6.089
- 2.910
- 1.588
5 puan beklentisiyle bjk net kazanır...
Not: fb ye 2 penaltı verilmezse ama zor ya
Not: fb ye 2 penaltı verilmezse ama zor ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb'nin tek şansı kazanmak %33,3
diğer sonuçlar bize yarar %66,6
Aboubakara senoldan daha cok guveniyorum.Şenol hoca Jorge Jesus'un yardımcısına yenilmek istemeyecektir.Ben 1 totem başlatmak istiyom bu şampiyonluk yarışında.Eğer yarın Beşikteş en azından bu maçta beraberlik alırsa Şenol hocanın düzün 1 fotosunu troll değil Beşiktaş'ın oynayacağı diğer maça kadar ilk 11ler açıklanana kadar avatar yapalım diyom..
Sen de Aboubakar yap o zaman Beşiktaş'ın diğer oynayacağı maçta ilk 11ler açıklanınca değiştirirsin avatarıAboubakara senoldan daha cok guveniyorum.
Şenol hoca Jorge Jesus'un yardımcısına yenilmek istemeyecektir.Ben 1 totem başlatmak istiyom bu şampiyonluk yarışında.Eğer yarın Beşikteş en azından bu maçta beraberlik alırsa Şenol hocanın düzün 1 fotosunu troll değil Beşiktaş'ın oynayacağı diğer maça kadar ilk 11ler açıklanana kadar avatar yapalım diyom..
Enkudu kadro dışı. Solda jenk tosun oynayacak muhtemelen. Ezbere kadro çıkarıp geçecek bence.Şenor'da biraz quality varsa, bizim 3 attığımız maçı ezberler.
3 attık fakat çok rahat 5-6 olabilecek pozisyonları bulduk.
Bjk'de de redmond, nkodou gibi savunma arkasına sarkacak topçular, gedson ve ghezzal gibi onları kacirabilecek pasorler var.
Biz BAY ile rezil ettik adamları, Bjk'de Aboubakar var.
Neredeyse her pozisyonda oyuncu kalitesi olarak fb'den üstün bir takım bjk. İyi hazırlandılarsa, bizim gibi içlerinden geçerler.
Yapmazsam daha iyi ben yapsam kotu oynayacagi tutarSen de Aboubakar yap o zaman Beşiktaş'ın diğer oynayacağı maçta ilk 11ler açıklanınca değiştirirsin avatarı![]()

Toteme gülme de totemin büyüsü kaçmasın ulan kanks yav
Sen bilirsin reisYapmazsam daha iyi ben yapsam kotu oynayacagi tutar![]()