SL 22/23 H:27 | Fenerbahçe 2-4 Beşiktaş | MS | 2 Nisan

Kim Kazanır

• Fenerbahce

Oy: 17 17,2%
  • X

Oy: 56 56,6%
  • Besiktas

Oy: 26 26,3%

• Kullanılan toplam oy
    99
  • Anket kapatılmış .
fener alır gibi
ama şenol'a da güvenmiyor değilim

FBJK, her daim GS abilerine karşı birlikte iş tutmaya alışkınlar da kendi aralarında hesap görmeleri gerektiğinde iş değişiyor...

BJK kaybederse sezonu tümüyle heba etmiş olacak; beraberlik halinde bile -saçmalamazsak- meydan bize kalacak büyük ölçüde...

Hakem kadrosu işgüzarlık yapmazsa, FB nin bu maçı kazanması ihtimalini düşük görüyorum. Objektif olamıyorum belki?..

Halil Umut'u son haftadaki derbiye saklayacaklarını düşünüyorum.
Ali Şansalan Ts-Fb maçından beri Fb maçı alamıyor.
Arda Kardeşler Fb'nin Konya ve Giresun maçlarında Fb'ye kırmızı gösterdi. O da olmaz.
Mete ve Zorbay ihtimalleri bu haftadan sonra kalktı. Mete zaten Bjkli olduğu için zordu.
Atilla Karaoğlan Nkudu'yu atmadı Antep'te. O da olmaz.
Yaşar Kemal olabilirdi aslında ama bayağıdır maç vermemişler. Sanmıyorum.

Volkan Bayarslan ilk yarıdaki Bjk-Fb maçını sorunsuz yönetti. Olabilir.
Fb-Adana Demir maçında Fb'ye 1 penaltı verip Ads'ye kırmızı veren, Bjk-Antalya maçında Bjk'ye 1 penaltı veren Abdülkadir Bitigen bu maçın hakemi olur diyorum

Yendik fakat bunlar bizim lider bukadar lider gidecegimizi iyi gidecegimizi hesap etmediler o yüzden dün akşamki operasyonu başlattılar ,istedigimiz her maç penaltı kırmızı aldiririz dediler aleni

O zamanki maçta çok kritikti.
Denediler zaten. Beş gol atıp üçünü saydılar. Bir gol ofsayt da diğeri temizdi. Ama yine de gol yemeden tamamladık.
Bu kadar ileri gideceğimizi düşünmemeleri imkansız yani. Ümraniye,ads maçları fb lehine skandal kararlarla mevcut. Zaten dip dibe götürürken bile elleri hep vardı. Ona rağmen biz aldıkça sorun yok. Bir kaza oldu. Bundan sonrasına fırsat vermeyiz olur biter. Bunların kadrodan kat kat kaliteli ekibimiz var. Ve ligdeki takımların durumu ortada. 10 maçın altısı içeride, baskıya alabildiğimiz kadar futbolcular, taraftar hakemi alsın. Bizde bu eksik. Gerçi yapınca da bir şey değişmiyor pek de yine de yapılmalı. Akp takımını alt ettik, fb kim...

Arda Kardeşler Fb'nin Konya ve Giresun maçlarında Fb'ye kırmızı gösterdi. O da olmaz.
Mete ve Zorbay ihtimalleri bu haftadan sonra kalktı. Mete zaten Bjkli olduğu için zordu.

Volkan Bayarslan ilk yarıdaki Bjk-Fb maçını sorunsuz yönetti.
Fb-Adana Demir maçında Fb'ye 2 penaltı veren, Bjk-Antalya maçında Bjk'ye 1 penaltı veren Abdülkadir Bitigen bu maçın hakemi olur diyorum
Hiç beğenmediğim, bok gibi hakem. Hem yeteneksiz, hem 'kafasında bin tilki dolaşangiller' familyasından...

Bundan sonra hakem ve mhkyi satin almak lazim bosuna 4 m 5 m euro maas vermeye gerek yok futbolculara.

Penalcia oynamayacakmış doğru mu?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Fener cephesinden tam açıklama yapılmamış birkaç gün sonra ödem geçince tekrar kontrolleri yapılacakmış yırtığın derecesine göre 3-8 hafta arası olmayabilir. Tahminim bunların açıklamadan çıkardığım daha fazla panik ortamı olmaması için hem valencia'ya foto attırdı hem de kulüp tarafından üstü örtülü açıklama yapmışlar.

Volkan Bayarslan ilk yarıdaki Bjk-Fb maçını sorunsuz yönetti. Olabilir.
Fb-Adana Demir maçında Fb'ye 1 penaltı verip Ads'ye kırmızı veren, Bjk-Antalya maçında Bjk'ye 1 penaltı veren Abdülkadir Bitigen bu maçın hakemi olur diyorum
Varan 1: Halil Umut Meler
Varan 2: Abdulkadir Bitigen
Varan 3: Yaşar Kemal Uğurlu
Varan 4: Kadir Sağlam
Varan 5: Lale Orta

Valencia 5-6 hafta yoksa bunları hakemde kurtaramaz...King ve batshuayi de en az 1 ay yok..1 ay olmazsa temiz bi 6-7 maç kaçırır çünkü Nisan ayında hafta içi maçlar da olacak..

Valencia 5-6 hafta yoksa bunları hakemde kurtaramaz...King ve batshuayi de en az 1 ay yok..1 ay olmazsa temiz bi 6-7 maç kaçırır çünkü Nisan ayında hafta içi maçlar da olacak..
hepsi hikaye yav hepsi oynar
inanmayin bu yalancilarin yaydiklari habere

Fener cephesinden tam açıklama yapılmamış birkaç gün sonra ödem geçince tekrar kontrolleri yapılacakmış yırtığın derecesine göre 3-8 hafta arası olmayabilir. Tahminim bunların açıklamadan çıkardığım daha fazla panik ortamı olmaması için hem valencia'ya foto attırdı hem de kulüp tarafından üstü örtülü açıklama yapmışlar.

Yani sakatlık gerçek mi demek istiyorsun? Gerçekse menerimde kim kendini yere atıp penaltı alacak?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Gökhan gönül taktikleri bunlar bari siz yemeyin ya.

Her derbi öncesi hep aynı terane yemeyin arkadaş

Geri
Üst Alt