Çiğdem Gürbüz
Tecrübeli Üye
dün akşamdan sonra 8jk puan alır demek zor,herifler nekadar kötü oynarsa oynasın penaltı jokerleri var
maç içinde istedıkleri kadar penaltı+kırmızı kart cıkartabılıyorlar ,bu gücü nasıl yeneceksın
Biz yendik işte ya.
dün akşamdan sonra 8jk puan alır demek zor,herifler nekadar kötü oynarsa oynasın penaltı jokerleri var
maç içinde istedıkleri kadar penaltı+kırmızı kart cıkartabılıyorlar ,bu gücü nasıl yeneceksın
Yendik fakat bunlar bizim lider bukadar lider gidecegimizi iyi gidecegimizi hesap etmediler o yüzden dün akşamki operasyonu başlattılar ,istedigimiz her maç penaltı kırmızı aldiririz dediler aleniBiz yendik işte ya.
Yendik fakat bunlar bizim lider bukadar lider gidecegimizi iyi gidecegimizi hesap etmediler o yüzden dün akşamki operasyonu başlattılar ,istedigimiz her maç penaltı kırmızı aldiririz dediler aleni
Aboubakar'ın Fenerbahçe'yi kudurttuğunu görür gibiyim.
Hiç beğenmediğim, bok gibi hakem. Hem yeteneksiz, hem 'kafasında bin tilki dolaşangiller' familyasından...Halil Umut'u son haftadaki derbiye saklayacaklarını düşünüyorum.
Ali Şansalan Ts-Fb maçından beri Fb maçı alamıyor.
Arda Kardeşler Fb'nin Konya ve Giresun maçlarında Fb'ye kırmızı gösterdi. O da olmaz.
Mete ve Zorbay ihtimalleri bu haftadan sonra kalktı. Mete zaten Bjkli olduğu için zordu.
Atilla Karaoğlan Nkudu'yu atmadı Antep'te. O da olmaz.
Yaşar Kemal olabilirdi aslında ama bayağıdır maç vermemişler. Sanmıyorum.
Volkan Bayarslan ilk yarıdaki Bjk-Fb maçını sorunsuz yönetti.
Fb-Adana Demir maçında Fb'ye 2 penaltı veren, Bjk-Antalya maçında Bjk'ye 1 penaltı veren Abdülkadir Bitigen bu maçın hakemi olur diyorum
Fener cephesinden tam açıklama yapılmamış birkaç gün sonra ödem geçince tekrar kontrolleri yapılacakmış yırtığın derecesine göre 3-8 hafta arası olmayabilir. Tahminim bunların açıklamadan çıkardığım daha fazla panik ortamı olmaması için hem valencia'ya foto attırdı hem de kulüp tarafından üstü örtülü açıklama yapmışlar.Penalcia oynamayacakmış doğru mu?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Varan 1: Halil Umut MelerHalil Umut'u son haftadaki derbiye saklayacaklarını düşünüyorum.
Ali Şansalan Ts-Fb maçından beri Fb maçı alamıyor.
Arda Kardeşler Fb'nin Konya ve Giresun maçlarında Fb'ye kırmızı gösterdi. O da olmaz.
Mete ve Zorbay ihtimalleri bu haftadan sonra kalktı. Mete zaten Bjkli olduğu için zordu.
Atilla Karaoğlan Nkudu'yu atmadı Antep'te. O da olmaz.
Yaşar Kemal olabilirdi aslında ama bayağıdır maç vermemişler. Sanmıyorum.
Volkan Bayarslan ilk yarıdaki Bjk-Fb maçını sorunsuz yönetti. Olabilir.
Fb-Adana Demir maçında Fb'ye 1 penaltı verip Ads'ye kırmızı veren, Bjk-Antalya maçında Bjk'ye 1 penaltı veren Abdülkadir Bitigen bu maçın hakemi olur diyorum
hepsi hikaye yav hepsi oynarValencia 5-6 hafta yoksa bunları hakemde kurtaramaz...King ve batshuayi de en az 1 ay yok..1 ay olmazsa temiz bi 6-7 maç kaçırır çünkü Nisan ayında hafta içi maçlar da olacak..
kadir daha yeni alt ligden geldi vermezler.Varan 1: Halil Umut Meler
Varan 2: Abdulkadir Bitigen
Varan 3: Yaşar Kemal Uğurlu
Varan 4: Kadir Sağlam
Varan 5: Lale Orta
Fener cephesinden tam açıklama yapılmamış birkaç gün sonra ödem geçince tekrar kontrolleri yapılacakmış yırtığın derecesine göre 3-8 hafta arası olmayabilir. Tahminim bunların açıklamadan çıkardığım daha fazla panik ortamı olmaması için hem valencia'ya foto attırdı hem de kulüp tarafından üstü örtülü açıklama yapmışlar.
Gökhan gönül taktikleri bunlar bari siz yemeyin ya.
Her derbi öncesi hep aynı terane yemeyin arkadaş