SL 22/23 H:27 | Fenerbahçe 2-4 Beşiktaş | MS | 2 Nisan

Kim Kazanır

• Fenerbahce

Oy: 17 17,2%
  • X

Oy: 56 56,6%
  • Besiktas

Oy: 26 26,3%

• Kullanılan toplam oy
    99
  • Anket kapatılmış .
fenerin tren gibi bjk nin üstünden geçeceği maç olacak. bjk den 2 kişi kırmızı kartla atılacak maç sonu ali koç haklarının yendiğini anlatacak.

fenerli bir arkadaşımın kombinesini, yüklü bir bedel karşılığı satın aldım.

1679321019374-png.196230

maçı gerçekten bir kedi izleyecek 🦁

Ekli dosyalar

• 1679321019374.webp
    1679321019374.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 312
Berabere biter

Bu febenin sakatlilar olsun önceki sezonlarda koronalilar olsun niye hep milli araya denk geliyor? Bu nasil şanstir?

dün akşamdan sonra 8jk puan alır demek zor,herifler nekadar kötü oynarsa oynasın penaltı jokerleri var

maç içinde istedıkleri kadar penaltı+kırmızı kart cıkartabılıyorlar ,bu gücü nasıl yeneceksın

Valencia Beşiktaş ve Karagümrük dep kaçırır bunların yaptığı açıklamada önemli nokta şu muhtemelen ödem veya şişlik var ki ilerleyen günlerde tekrardan kontrol edilecek diyor en iyi ihtimal de 2 maç kaçırır kötü ihtimalde 1.5 ay olmaz.

Muslera içinde Trabzon maçı sonrası çatlak dendi 1 maç kaçırır sonraki maç sargı ve iğneyle oynar diyen muhabirler vardı detaylı bakıldıktan sonra 4-6 hafta arası dendi 5 haftaya zar zor döndü.

İç menisküs yaralanması demişler. MT a gitmemek için tezgah değilse epey maç kaçırması muhtemeldir. Sadece hafif bir menisküs hasarı ve buna bağlı ödem oluştuysa bile 4-6 hafta kadar sürer konservatif tedaviyle düzelmesi...Artroskopi gerekirse zaten sezonu kapatır.

Ortopedist değilim, durumu aynı görünen her hastada sürecin farklı seyredeceğini biliyorum da kabaca bu kadar yorum yapabiliyorum, haddini aşmıyorsam.

Durum hakkında sonraki tetkiklere göre hareket edileceğini söylemeleri de MR kontrolü için ödemin inmesini beklediklerine işaret ediyor...Kıkırdak doku sakatlıkları zordur...

Ne dersin @Melih Peker?. Bu konularda epey yetkinsin anladığım kadarıyla...

bjk maçında bjk bedava penaltı ile falan alırsa veya fbli oyuncunun bileğine basılıp sarı kart çıkıp fb kaybederse ne diyecek fbliler acaba? şuan pişkin pişkin gülenler mevcut

Sokukbahçe vs Sokuktaş.

Zımbacı bir işe yara lan.
Yakın tarihte Terim' den sonra 2. sırada gelen Şenol Hocamız için böyle 'banal' bir ifade kullanmanı esefle kınıyorum!..

'Mesela 'Zimbaratore'' daha fiyakalı olurdu, değil mi?!..FB den puan alamazsa canı cehenneme tabii!..

Yakın tarihte Terim' den sonra 2. sırada gelen Şenol Hocamız için böyle 'banal' bir ifade kullanmanı esefle kınıyorum!..

'Mesela 'Zimbaratore'' daha fiyakalı olurdu, değil mi?!..FB den puan alamazsa canı cehenneme tabii!..
Evet FT hocamdan sonra ikinci sırada yer alıyor ama açık ara fark var ikisi arasında yine de.

Şöyle bir şey:

1. FT
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.