- 16 Haziran 2010
- 202.376
- 154.198
- 6.838
İstanbul Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu, Fenerbahçe - Beşiktaş maçına siyah-beyazlı taraftarların alınmayacağını açıkladı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Halil Umutu verdilerHalil Umut'u son haftadaki derbiye saklayacaklarını düşünüyorum.
Ali Şansalan Ts-Fb maçından beri Fb maçı alamıyor.
Arda Kardeşler Fb'nin Konya ve Giresun maçlarında Fb'ye kırmızı gösterdi. O da olmaz.
Mete ve Zorbay ihtimalleri bu haftadan sonra kalktı. Mete zaten Bjkli olduğu için zordu.
Atilla Karaoğlan Nkudu'yu atmadı Antep'te. O da olmaz.
Yaşar Kemal olabilirdi aslında ama bayağıdır maç vermemişler. Sanmıyorum.
Volkan Bayarslan ilk yarıdaki Bjk-Fb maçını sorunsuz yönetti. Olabilir.
Fb-Adana Demir maçında Fb'ye 1 penaltı verip Ads'ye kırmızı veren, Bjk-Antalya maçında Bjk'ye 1 penaltı veren Abdülkadir Bitigen bu maçın hakemi olur diyorum
Halil Umutu verdiler
Jesus her büyük maçta olduğu gibi tırsıp 3lü çıkar. Valencia yetişmezse hayli kabız bir fb izleriz.
20 Mayıs'ta U-20 dünya kupası varmış. Halil Umut Meler oraya gideceği için son haftadaki derbiyi yönetemeyecek. Yani bu maç için tek aday kendisi oldu an itibariyle. Bizim derbiye kimi verecekler merak ediyorum
1 buçuk ay sonra olmayacağı kesin üstatmasuako ve tayyip talha olmıycak sanırım
1 buçuk ay sonra olmayacağı kesin üstat
ya tayyip?ewt masuako kiralık west hama dönecek
ya tayyip?
efsanemizi nasil hatirlamazsin heisjesusun oğlu mu yoksa ifb medyası şenoldan genç gözüksün diye photoshop mu yapmış