SL 22/23 H:27 | Fenerbahçe 2-4 Beşiktaş | MS | 2 Nisan

Kim Kazanır

• Fenerbahce

Oy: 17 17,2%
  • X

Oy: 56 56,6%
  • Besiktas

Oy: 26 26,3%

• Kullanılan toplam oy
    99
  • Anket kapatılmış .
Bide bu forumda bu sahtekar Arda için aferin çocuk falan diyen vardı
Anlatamıyoruz ki bakın bu çocuğu ilk altyapı maçında izledim önce bizim oyuncuya hayvan gibi bileğine girdi sonra da ortalığa gerdikçe gerdi. Yüz kere dedik anlattık yok.

Bunların suyunu içen herhangi biri özellikle gelişme çağında olanı karakter namına bir şey beklenmesin boşuna

Arda karaktersizi kendini yere attı resmen. Karakterini bu yaşta belli etti. Bu pozisyonun vardan dönüp de Arda'nın sarı almaması skandaldır.

Bırakın kargalar depremde yok olan Hatay ve Antep ile uğraşmaya devam etsin müstehaktır onlara

Sen Hatay Antep diye ağlarsan 17 yaşındaki bebenin yere kendini atmasına ağlalayamazsın çünkü sen karaktersizsin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

var yerine ardaya sorsalardı o bile penaltı yok derdi..Bu kadar bariz net kollanma ben hatırlamıyorum.

Olayı siyasete mi döksek artık diyorum

Adamları şampiyon yapmak için mhk başkanı değiştirildi

Arkadaslar burada bi temas var mi sizce. Bu karede bi temas yoksa penalti falan yoktur ve Ardanin sari kart gormesi lazim

Ekli dosyayı görüntüle 197128
yahu bacaklarina baksana arda coktan ucusa gecmis ayaklari yerden kesilmis rakibi ayakta duserken rakieb carpmasinin temas olmasinin ne manasi var o zaman ben baliklama atlayayim ceza sahasinin icinde rakibin uzerine de cokeyim beraber takla atalim temas var diye penalti verilsin ne guzel is

Koskoca Galatasaray camiası lale orta denen ali yalakasını alaşağı edemiyorsa yazıklar olsun bize

Adamların tek hücum silahı ceza sahasında elektrik çarpmış gibi kendini yere atabilme kabiliyetleri, aksi takdirde gol mol atacakları yok.

Geri
Üst Alt