Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.794
- 12.864
- 2.343
Maçtaki tek iyi haber. Bjk deplasmanında Halil Umut'tan kurtulduk.
Kim olsa fark etmiyor ki,Fb'ye penaltı vermeyen hakem kalmadı ki ligde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçtaki tek iyi haber. Bjk deplasmanında Halil Umut'tan kurtulduk.
Anlatamıyoruz ki bakın bu çocuğu ilk altyapı maçında izledim önce bizim oyuncuya hayvan gibi bileğine girdi sonra da ortalığa gerdikçe gerdi. Yüz kere dedik anlattık yok.Bide bu forumda bu sahtekar Arda için aferin çocuk falan diyen vardı
Rezalet bir durum. Adamlar butun maclarda kilit golleri penaltidan attiArda biraktiktan sonra temas var
Komik bir penaltı
hepınızın anasını s
Bu herife aşırı kuruldum ama her maçı fb lehine yönetiyor istisnasız.Kim olsa fark etmiyor ki,Fb'ye penaltı vermeyen hakem kalmadı ki ligde
Belki dizi çarpmış olabilir onun dışında ayaklarda yokArkadaslar burada bi temas var mi sizce. Bu karede bi temas yoksa penalti falan yoktur ve Ardanin sari kart gormesi lazim
Ekli dosyayı görüntüle 197128
Ağa videoyu izle bence. Adam gelirken atarak geliyor kendini. Hiç bir müdahale yokken atıyor.Arkadaslar burada bi temas var mi sizce. Bu karede bi temas yoksa penalti falan yoktur ve Ardanin sari kart gormesi lazim
yahu bacaklarina baksana arda coktan ucusa gecmis ayaklari yerden kesilmis rakibi ayakta duserken rakieb carpmasinin temas olmasinin ne manasi var o zaman ben baliklama atlayayim ceza sahasinin icinde rakibin uzerine de cokeyim beraber takla atalim temas var diye penalti verilsin ne guzel isArkadaslar burada bi temas var mi sizce. Bu karede bi temas yoksa penalti falan yoktur ve Ardanin sari kart gormesi lazim
112’yi arayacağım dönmezse@Emre Zeytinli nerdesin
5 sene once yapilacakti cok gec kalindi sucukcu tayfa yuzundenOlayı siyasete mi döksek artık diyorum
Adamları şampiyon yapmak için mhk başkanı değiştirildi
burda arda adamın üstüne düşüyor temas yokArkadaslar burada bi temas var mi sizce. Bu karede bi temas yoksa penalti falan yoktur ve Ardanin sari kart gormesi lazim