Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.402
- 12.020
- 1.873
tek elinde kalan o zaten kuşlarınBence puan silme gelecek. Bak gorursunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tek elinde kalan o zaten kuşlarınBence puan silme gelecek. Bak gorursunuz
Şu mesaja hahahaha attım ama macı gercekten izlemedim, uyuyordum. Sözlükte 2 penalti 1 kirmizi dahi kurtarmaz gorunce galiba eski maclardan bahsediyor sandim ama gercekten öyle olmuş.Macı izleyip de moralinizi bozmayin. Bizim fenerle macimizdaki yonetimin yarisi olsa bjk dayanamaz. O aksam kazanmistik ama tarihin en taraflı yonetimlerinden birisi olmustu.
aslında cogu kişinin umudunu kıran konya yenilgisi degildi,konya yenilgisi üzerine fenerin hakem tezgahıyla her mac penaltılarla 3 puan alması insanların umudunu kırdı ki benımde kırdı bu macta aynısı olduKonya macindan sonra sampiyonluk zora girdi diyenler umarim pisman olmustur
Winner Galatasaray geri döndü,biz ne istersek öyle olacak
İmkansız. Talimatlar açık, bu kadar hukuksuzluk olmaz. uefa sever atar o zmaan ligi
Coni sins bu adamın adı
Müstehcen filmlerde oynuyor
klavyenin uzerine dikine oturdu bu sefer kablosuz hem de, cekip cikartamazlar daAli Koç bütün tuşlara basıyor diyordunuz.
Tersten bastı herhalde bütün tuşlara.![]()
İmkansız. Talimatlar açık, bu kadar hukuksuzluk olmaz. uefa sever atar o zmaan ligi