SL 22/23 H:27 | Fenerbahçe 2-4 Beşiktaş | MS | 2 Nisan

Kim Kazanır

• Fenerbahce

Oy: 17 17,2%
  • X

Oy: 56 56,6%
  • Besiktas

Oy: 26 26,3%

• Kullanılan toplam oy
    99
  • Anket kapatılmış .
Macı izleyip de moralinizi bozmayin. Bizim fenerle macimizdaki yonetimin yarisi olsa bjk dayanamaz. O aksam kazanmistik ama tarihin en taraflı yonetimlerinden birisi olmustu.
Şu mesaja hahahaha attım ama macı gercekten izlemedim, uyuyordum. Sözlükte 2 penalti 1 kirmizi dahi kurtarmaz gorunce galiba eski maclardan bahsediyor sandim ama gercekten öyle olmuş.
Bizimle resmen dalga geciyorlar. Bu iş artik FIFA'ya götürülmeli. Tamam, bjk dayanamaz dedim dayandi ama Anadolu takimlarinin şansı yok. Bu iş gercekten FIFA'lık

Bu kabul edilebilir bir skor değil,
İlk pozisyonun penaltı olmadığını,hakemin yanlış bir kararla oyunun sonucuna etki ettiği,rakibin 10 kişi kalmasına tepki göstererek haksız bir rekabet ortamı yarattığı için de hakemden şikayetçi olduklarını gerekçe göstererek maçın tekrar edilmesi talebinde bulunacaktır.
Ali Koç
İmza mühür
Fenerbahçe üç yıldızlı şike kulübü

Yalnız uzunca zaman önce söylediydim bu Redmont tam Şenol’un sevdiği tipte bir oyuncu diye. Daha işler bu adamı

Konya macindan sonra sampiyonluk zora girdi diyenler umarim pisman olmustur

Winner Galatasaray geri döndü,biz ne istersek öyle olacak
aslında cogu kişinin umudunu kıran konya yenilgisi degildi,konya yenilgisi üzerine fenerin hakem tezgahıyla her mac penaltılarla 3 puan alması insanların umudunu kırdı ki benımde kırdı bu macta aynısı oldu
adamlar bir macta istedikleri kadar penaltı alabiliyorlar+kırmızı işte bu bizim takımın yenilmesinden daha moral bozucu bence

1B6E1E36-C435-4C8C-BF74-7A0B664F1149.webp

Çok güzel oldu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hahah bunlar yarın Hatay Antep maçları geçersiz sayılsın demeye başlar amaç biz şampiyon olmayalım

Feneri maç başına 2 hediye penaltı bile kurtaramaz bu saatten sonra

Geri
Üst Alt