- 10 Nisan 2013
- 54.075
- 34.361
- 2.993
İyi keyiflendik yav bu sevinci GSstoredan alışverişle kutlayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şenol cenkin performansını yükseltti yine, ondan önce bitiktiSol kanatta Cenk'e baya salladık ama herif içlerinden geçti
Adam o kadar çok penalti atti ki penaltı atmaktan sıkıldı, öylesine vurdu. Nasıl olsa hakem bir daha verir diyeValencia'nin kullandigi 2.penaltiyi biraz önce izledim. Adam her mac bir veya birden fazla penalti attigi icin kendinden okadar emin ki artik 2.penaltiyi inanilmaz laubali bir sekilde kullanmis.
İlk yari rezalettiSol kanatta Cenk'e baya salladık ama herif içlerinden geçti
Jk kazanır diye düşünüyorum
Onun sahada olduğu sürede beşiktaş 10 kişi kalmış 1-0 öndelerdi oyundan çıktığı dakika 76 o sırada maç 1-3 olmuştu. O kadar iyiyse bu çocuk Messi gibi takılıyorsa maçı neden kaybettiler.Fbliler yumuşamaya başlamış. Arda bize 9 maçı da kazandırır şampiyon yapar demeye başladılar
Yanlış hatırlamıyorsam adam kulübe de sarı kart göre göre cezalı duruma bile düştü. O derece ruh hali boka batmış biri. Baba vasiyetini ayaklar altına alandan ne beklersinmaçın özetini izledim de her pozisyonda, her kavga gürültü de her hakemi baskı altına almaya çalışılan anlarda fenerde sadece mert hakanın olduğunu farkettim.
abi cidden mi ya ? bizim maçlara bakıyorum hakemin etrafında dünya yıldızları var. yani yerli oyuncu diye eziklemiyorum da bu mu süper takım fener ?
mert hakan ligi dikkate aldığımızda maçların %50 sinde anca oynamıştır. böylesine önemli bir maçta ardayı motive eden, takımı yönlendirmeye çalışan lig tv kamerasıyla kavga eden bir oyuncu mu feneri savunuyor![]()