SL 22/23 H:27 | Fenerbahçe 2-4 Beşiktaş | MS | 2 Nisan

Kim Kazanır

• Fenerbahce

Oy: 17 17,2%
  • X

Oy: 56 56,6%
  • Besiktas

Oy: 26 26,3%

• Kullanılan toplam oy
    99
  • Anket kapatılmış .

IMG_9947.jpeg

Fbliler yumuşamaya başlamış. Arda bize 9 maçı da kazandırır şampiyon yapar demeye başladılar
Onun sahada olduğu sürede beşiktaş 10 kişi kalmış 1-0 öndelerdi oyundan çıktığı dakika 76 o sırada maç 1-3 olmuştu. O kadar iyiyse bu çocuk Messi gibi takılıyorsa maçı neden kaybettiler. :asd:

maçın özetini izledim de her pozisyonda, her kavga gürültü de her hakemi baskı altına almaya çalışılan anlarda fenerde sadece mert hakanın olduğunu farkettim.

abi cidden mi ya ? bizim maçlara bakıyorum hakemin etrafında dünya yıldızları var. yani yerli oyuncu diye eziklemiyorum da bu mu süper takım fener ?

mert hakan ligi dikkate aldığımızda maçların %50 sinde anca oynamıştır. böylesine önemli bir maçta ardayı motive eden, takımı yönlendirmeye çalışan lig tv kamerasıyla kavga eden bir oyuncu mu feneri savunuyor :asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:
Yanlış hatırlamıyorsam adam kulübe de sarı kart göre göre cezalı duruma bile düştü. O derece ruh hali boka batmış biri. Baba vasiyetini ayaklar altına alandan ne beklersin

Geri
Üst Alt