⚽ SL 22/23 H:27 | Galatasaray 2-0 Adana Demirspor | MS | 1 Nisan

Biraz da sahadaki gerçeklere odaklanalım takım plansız 35 gün ara verdi nasıl bıraktığı yerden devam etmesini beklediniz pardon? milli ara geçsin 3-4 maç üst üste oynayalım aynı noktaya gelir takım bizim sorunumuz 2 maçta sadece ritim ve fizik gücü onları çok rahat tolere ederiz milli ara sonrası, ha ben hem fener hem jk maçlarına da bakıyorum gram endişe duymuyorum.
Bu argümanı ilk maç olan kasımpaşa maçı için bende dile getirdim zaten

Ama artık ligin boyunun iyice kısıldığı bu dönemde ikinci maçta kabul edemem

Hatta daha da önemlisi takımdaki laubaliği ve oynamadan şampiyon oluruz havasına girmesini asla kabul edemem

O yüzden bir an evvel takım ve teknik ekip kendine çeki düzen vermeli

piskolojim bozuluyor. ben aynı streslere gelemiyorum.rahat sampiyonluk istiyorum ben.kaybettiğin hafta rakibinin genelde kazandıgı bi sezondan hayır gelmez.sneijder gibi biri de yok zaten takımda.

Stressiz ve rahat Şampiyon olduğumuz sezon sayısı en fazla 3 oldu bizim son izlediğim 25 sezonda. Sonu genelikle hep lehimize oluyor böyle Şampiyonluk mücadelerin.
Ama bu sezon gerçekten bu noktadan verirsek şikecilerden daha büyük tramvaya gireriz.

fb hakemlerle top tüfek saldıracak imkan verdiğin için
iç sahada rahat maç kazanamıyosun.1 aylık ara zaten takım ritmini bozmuş,fizik olarak yetersiz.şimdi bi de milli takım arası var.fizik mi yüklenir,iyce mi cuvallar takım bilinmez.
okan buruk oyunu okuyamıyor,sampiyonluk yolunda stresi de kaldıracak gibi gözükmüyor
sadece kesintisiz maç oynamaya ihtiyacımız var gerisini sorun olarak görmüyorum, hem adana hem kayseri maçı içerde olacak, o sırada fenerin maçlarına bakalım.

Denizli maçındaki son 10 dk yaşadığım stresin yanina hicbirsey yaklasamaz orda ustelik ip rakibin elindeydi... Ne bu stres arkadas?

Bu argümanı ilk maç olan kasımpaşa maçı için bende dile getirdim zaten

Ama artık ligin boyunun iyice kısıldığı bu dönemde ikinci maçta kabul edemem

Hatta daha da önemlisi takımdaki laubaliği ve oynamadan şampiyon oluruz havasına girmesini asla kabul edemem

O yüzden bir an evvel takım ve teknik ekip kendine çeki düzen vermeli
Bu mağlubiyet zaten onu göstermiştir, okan hocanın da içeride bu konuda konuşma yaptığını düşünüyorum oynamadan kazanılmaz rakipleri hafife alamazsın.

Ndiaye kart görür umarım sınırdaydı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İnanılmaz önemli bir maç haline geldi çünkü hem puan kaybı hakkımızı harcadık hemde bu maçtan sonra bay geçiyoruz. Bu maçta artık puan kaybetme lüksümüz kesinlikle kalmadı. Sezonun en iyi futbollarından birisini oynamamız gereken bir maç dünkü ekstra mağlubiyeti telafi etmeliyiz.

Son düzenleme:
Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Kazimcan
Torreira Oliviera
Rashica Mertens Kerem
Icardi

Mertens’in takima dönmesi önemli

Artik hazirlik dönemi havasindan cikariz,tamamen yarisa odaklanacagiz

Ligin ilk yarisinda kayseri den tokat yedik ve seri basladi,dün ise konya dan yedik ve tekrar isi ciddiye alacagimizi düsünüyorum

Kazanacagiz insallah

Kötürüm Antalya bile Adanaya baskı kurdu şuan. Biz bunları tabiri caizse parçalamamız lazım.

Geri
Üst Alt