- 2 Temmuz 2011
- 137.293
- 58.443
- 5.488
ben inanmıyorum abi,siz inanınya ne geriliyon sergio raad ol sonunu getireceğiz inşallah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben inanmıyorum abi,siz inanınya ne geriliyon sergio raad ol sonunu getireceğiz inşallah.
Bu argümanı ilk maç olan kasımpaşa maçı için bende dile getirdim zatenBiraz da sahadaki gerçeklere odaklanalım takım plansız 35 gün ara verdi nasıl bıraktığı yerden devam etmesini beklediniz pardon? milli ara geçsin 3-4 maç üst üste oynayalım aynı noktaya gelir takım bizim sorunumuz 2 maçta sadece ritim ve fizik gücü onları çok rahat tolere ederiz milli ara sonrası, ha ben hem fener hem jk maçlarına da bakıyorum gram endişe duymuyorum.
beni kötü tezahurat yapmak zorunda bırakma sergio. inanmayan taraftar .....ben inanmıyorum abi,siz inanın
piskolojim bozuluyor. ben aynı streslere gelemiyorum.rahat sampiyonluk istiyorum ben.kaybettiğin hafta rakibinin genelde kazandıgı bi sezondan hayır gelmez.sneijder gibi biri de yok zaten takımda.
sadece kesintisiz maç oynamaya ihtiyacımız var gerisini sorun olarak görmüyorum, hem adana hem kayseri maçı içerde olacak, o sırada fenerin maçlarına bakalım.fb hakemlerle top tüfek saldıracak imkan verdiğin için
iç sahada rahat maç kazanamıyosun.1 aylık ara zaten takım ritmini bozmuş,fizik olarak yetersiz.şimdi bi de milli takım arası var.fizik mi yüklenir,iyce mi cuvallar takım bilinmez.
okan buruk oyunu okuyamıyor,sampiyonluk yolunda stresi de kaldıracak gibi gözükmüyor
Bu mağlubiyet zaten onu göstermiştir, okan hocanın da içeride bu konuda konuşma yaptığını düşünüyorum oynamadan kazanılmaz rakipleri hafife alamazsın.Bu argümanı ilk maç olan kasımpaşa maçı için bende dile getirdim zaten
Ama artık ligin boyunun iyice kısıldığı bu dönemde ikinci maçta kabul edemem
Hatta daha da önemlisi takımdaki laubaliği ve oynamadan şampiyon oluruz havasına girmesini asla kabul edemem
O yüzden bir an evvel takım ve teknik ekip kendine çeki düzen vermeli
Çalışıyor musun o günGalatasaray'a 1 Nisan şoku