⚽ SL 22/23 H:27 | Galatasaray 2-0 Adana Demirspor | MS | 1 Nisan

bu saatten sonra top oliviera ve mertenste. bu kadar tecrübeli ve yıldız oyuncu varken artık maç kaybedeceğimizi düşünmüyorum.

ekibimize 1 nisan sakasi yapmazlar insallah
Ekibimiz önce totosunu kaldırsın da kendine gelsin. Bu durumda olunca TFF ve MHK'nin alçaklıklarına alan açmış oluyorsun. Önce sen Konyaspor'a o kadar kötü oynayarak yenilmeyeceksin. Suyun karşı tarafını yarışa sokmayacaksın. Büyük ihtimalle Adana Demir Spor maçında da puan kaybedip ligi iyice zora sokarız. Çünkü benim takımın kendine geleceğine dair bir inancım yok. Ne oldu bilmiyorum fakat takım resmen ligi vermiş Fener'e. Allah bu takımı şu hale getiren kim varsa belasını versin. Resmen gelin bizi geçin diyoruz iki haftalık oyunumuzla. Deprem arasında ne oldu da ligi bıraktık. Bunun üstüne gidilmeli.

bu saatten sonra top oliviera ve mertenste. bu kadar tecrübeli ve yıldız oyuncu varken artık maç kaybedeceğimizi düşünmüyorum.
Bu oyunla Yimpaş Yozgatspor'u bile yenemeyiz. Önce deprem öncesi futbola dönmeliyiz ama daha önce de dediğim gibi umudum yok. Takım ligi salmış. Buna kim sebep oldu ortaya çıkmalı. Kasımpaşa maçındaki ve Konyaspor maçındaki oyunun açıklanabilir bir tarafı yok. Başka takım yapsa şikeyle maçı sattılar derdim o derece berbatız deprem sonrası.

Eğer bu maçta en ufak bir zayıflık gösterirsek, rakip en ufak bir direnç gosterebilirse biz boşuna konuşuyoruz demektir. Bu maçta oynayacağımız oyun bizim şampiyon olup olmayacağınız belirleyecek. Eğer zayıflık devam ediyorsa bilin ki olamayız.

bugünü ve maç gününü saymazsak 10 gün kaldı

Ölüm kalim maci. Derbi haftasi

İcardi yine laubali oynayacaksa yedek bırakılması gereken maç. Kerem-Yusuf-Rashica-Zaniolo hücum hattıyla çıkabiliriz. Yusuf ne alaka diyorsanız mertens'in yerine en ideal oyuncu yusuf. Mata'nın zaten yürüyecek hali yok.

-------------------- Muslera -------------------
Boey-Nelsson-Abdulkerim-Dubois
------------- Torreira - Oliveira -------------
------- Rashica - Yusuf - Kerem----------
---------------------Zaniolo----------------------

Mevcut futbol ile skor üretebilmek zor görünüyor, durumun çözümü umarım ivedi bir şekilde bulunabilir. Oldukça zor bir maç, kaliteli bir ekip.
Umarım üretkenlik konusuna bir çözüm bulunduğu maç olur. Kadromuzun ileri hattı aslında çok müsait skor yapmaya, ancak 2 den fazla gol attığımız maç sayısı epey az; bu bence bir "soru işareti" sezonun sonuna da pek maç kalmadı, ancak yine de kalan maçlar için beklenti içerisindeyim. Sezon geneli için de eleştirim budur esasen.

İcardi yine laubali oynayacaksa yedek bırakılması gereken maç. Kerem-Yusuf-Rashica-Zaniolo hücum hattıyla çıkabiliriz. Yusuf ne alaka diyorsanız mertens'in yerine en ideal oyuncu yusuf. Mata'nın zaten yürüyecek hali yok.

-------------------- Muslera -------------------
Boey-Nelsson-Abdulkerim-Dubois
------------- Torreira - Oliveira -------------
------- Rashica - Yusuf - Kerem----------
---------------------Zaniolo----------------------

9 yabancı

Kalan maçlarımıza bakıyorum kağıt üzerinde zorluk olarak Bjk(d)>Fb>Adana>Başakşehir 3. en zor maç bunu alır,şikeciler de puan kaybederse kaybettiğimiz avantajı tekrar ele geçiririz.

Kerem şu performansı ile eleştiride akla gelmiyor ise çok kötü oynuyoruz demektir .
Bir kere kanatta çizgiye inecek kanat oyuncumuz yok hepsi içeri kat ediyor Rodriguez ariyor takım şuan .Tff de kapel diye bir eleman var şu adekupbe alınacağına bunun gibi bir kanat alinabilirdi bekler ve açıklar iyi orta açmalı icerde de en az icardi mertens olmalı ceza alanı dışında da oliviera .

Geri
Üst Alt