Efe Bayraktar
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2018
- 7.839
- 7.722
- 843
bu saatten sonra top oliviera ve mertenste. bu kadar tecrübeli ve yıldız oyuncu varken artık maç kaybedeceğimizi düşünmüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekibimiz önce totosunu kaldırsın da kendine gelsin. Bu durumda olunca TFF ve MHK'nin alçaklıklarına alan açmış oluyorsun. Önce sen Konyaspor'a o kadar kötü oynayarak yenilmeyeceksin. Suyun karşı tarafını yarışa sokmayacaksın. Büyük ihtimalle Adana Demir Spor maçında da puan kaybedip ligi iyice zora sokarız. Çünkü benim takımın kendine geleceğine dair bir inancım yok. Ne oldu bilmiyorum fakat takım resmen ligi vermiş Fener'e. Allah bu takımı şu hale getiren kim varsa belasını versin. Resmen gelin bizi geçin diyoruz iki haftalık oyunumuzla. Deprem arasında ne oldu da ligi bıraktık. Bunun üstüne gidilmeli.ekibimize 1 nisan sakasi yapmazlar insallah
Bu oyunla Yimpaş Yozgatspor'u bile yenemeyiz. Önce deprem öncesi futbola dönmeliyiz ama daha önce de dediğim gibi umudum yok. Takım ligi salmış. Buna kim sebep oldu ortaya çıkmalı. Kasımpaşa maçındaki ve Konyaspor maçındaki oyunun açıklanabilir bir tarafı yok. Başka takım yapsa şikeyle maçı sattılar derdim o derece berbatız deprem sonrası.bu saatten sonra top oliviera ve mertenste. bu kadar tecrübeli ve yıldız oyuncu varken artık maç kaybedeceğimizi düşünmüyorum.
Görunce aklima direk penalti geldi nedenseHedef iyi 1 oyunla ve kazanma hırsıyla 3 puanı almak.İnşallah bu maçı kazanırız..
Umarım üretkenlik konusuna bir çözüm bulunduğu maç olur. Kadromuzun ileri hattı aslında çok müsait skor yapmaya, ancak 2 den fazla gol attığımız maç sayısı epey az; bu bence bir "soru işareti" sezonun sonuna da pek maç kalmadı, ancak yine de kalan maçlar için beklenti içerisindeyim. Sezon geneli için de eleştirim budur esasen.Mevcut futbol ile skor üretebilmek zor görünüyor, durumun çözümü umarım ivedi bir şekilde bulunabilir. Oldukça zor bir maç, kaliteli bir ekip.
İcardi yine laubali oynayacaksa yedek bırakılması gereken maç. Kerem-Yusuf-Rashica-Zaniolo hücum hattıyla çıkabiliriz. Yusuf ne alaka diyorsanız mertens'in yerine en ideal oyuncu yusuf. Mata'nın zaten yürüyecek hali yok.
-------------------- Muslera -------------------
Boey-Nelsson-Abdulkerim-Dubois
------------- Torreira - Oliveira -------------
------- Rashica - Yusuf - Kerem----------
---------------------Zaniolo----------------------
8 yabancı renktaş. Ne 9'u ?9 yabancı
Evet yusuf demir yabancı statüsünde oynuyor. Onu hep unutuyorum. Malesef haklısın. Yusuf'un yerine yunud oynayabilir.9 yabancı