⚽ SL 22/23 H:27 | Galatasaray 2-0 Adana Demirspor | MS | 1 Nisan

belo bu mac belki sakata yatar fb düsmanligindan, kuru pilavdanda beklenebilir, ndiaye oynar

Zor maç, nedense biraz korkuyorum...

SON DAKİKA | Galatasaray - Ali Şansalan karşılaşmasını Adana Demirspor yönetecek.

Allah tek tek belanizi verecek TEK TEK

@Hayri Cund Ek olarak şu da var heis yav :D
ERIKUzTWoAAxEYz

Bu maç esnasında mı yoksa başka bir maçta mı bilmiyorum ama rüyamda Yunus kendini kaybedip hakeme saldırıyordu hakemin aleyhimize verdiği haksız kararlar sonucunda bir yerde patlıyordu . Sonrasında malum Engin Baytar vari bir ceza alıyordu.

Ama bu maç değildi herhalde çünkü rakibin formaları siyah gibi kapkara bir şeydi.

Bu maç esnasında mı yoksa başka bir maçta mı bilmiyorum ama rüyamda Yunus kendini kaybedip hakeme saldırıyordu hakemin aleyhimize verdiği haksız kararlar sonucunda bir yerde patlıyordu . Sonrasında malum Engin Baytar vari bir ceza alıyordu.

Ama bu maç değildi herhalde çünkü rakibin formaları siyah gibi kapkara bir şeydi.
Yavsaktas a karsi hakem bizi mahfedecek diyorsub

Bu maçta gelecek eziyet cekmeyelim bari. Defanslari kötü baski yapmaliyiZ

Kanka sen ruya gorme

Ertaç bakalım nasıl bi şov yapacak bu maç.Bize karşı iyi oynamadığı maç hatırlamıyorum

Tersi çıkar genelde demekki kendini bulup adanaya saldıracak bu maç 😁

oynayın da kazanın şu maçı

Geri
Üst Alt