⚽ SL 22/23 H:27 | Galatasaray 2-0 Adana Demirspor | MS | 1 Nisan

Mertens senin karakterine kurban.
Ben senden raziyim
Screenshot_2023-04-01-21-52-50-631-edit_com.twitter.android.webp

M2101K9G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dogru durust lig mi oynandi puan kaybettigimiz Alanya macindan beri iyiydik Konya ve Bu mac kotuyduk.
Valla ben öyle düşünmüyorum. Benim izlediğim maclarin çoğunda gördüğüm altındaki Ferrari şahin gibi gidiyo. Bir kaç maç iyi olsada genelde Zar zor gol atan bir takım atıncada farkı acamayip son dakikalarda rezil şekilde Allah a sığınıp defans yapan bir takım. Sonuca gitmiş olabilirsin bu şekilde hakemler filan hepsine okeyim ama şu zayıf Anadolu takımlarına karşı bu şekilde zorlanarak galip gelen bir takım güven vermiyo bana. Sorunda taktik sistemle ve galiba yapılmayan bazı çalışmalar ile ilgili.

Keyifli bir akşam ama Icardi konusunu çözmeleri lazım. Mentali çok düşük bu ara

Su antremanlarda artik bol bol duvar pasi calisinlar ve araya pas atmayi yoksa set oyunu gram gelismeyecek.

HAydi bakalım

icardisiz bi kadro

--------mertens
kerem-yunus-rasid
-----berkan-mitsö
adekubbe-abdul-nelson-boey

muslera

Abdül de iyiydi bugün, takımı kötülemeyin, forvetsiz oynadı takım, sergio ve icardi resmen yürüdü sahada, ona rağmen takım ayakta kaldı, Torri daha ne yapsın tek başına savaştı, yanında yürüyen sergio önünde sakatlıktan çıkmış Mertens. Ayrıca bu takım hakemleride yeniyor, sadece rakiple oynamıyor. Evire çevire hakemide adanayıda yendik, o kadar

bu arada hakem kötü degildi bence,adananın yatmalarını tölere etme dısında

fakat akbabanın kırmızı pozisyonunda vardaki şikeci net kırmızıyı yedi,burada bazı arkadaslar sarı dedi şaka gibi

Geri
Üst Alt