SL 22/23 H:29 | Fenerbahçe 2-1 Ankaragücü | MS | 15 Nisan

Ankaragücü puan veya puanlar alabilir mi?

• Kullanılan toplam oy
    82
  • Anket kapatılmış .
Bazı saflar da kupayı onlara ligi bize diyordu.Görün bakalım ligi de kupayı da onlara vermek için son dakikaya kadar zorlayacaklar penaltı kart 10 dakika uzatma ne varsa artık.

Arkadaşlar üzülmeyin. Bu köpek camia 15 senedir CL göremiyor, 9 senedir kupa alamıyor, bunların hiç biri boşuna değil. Bu haysiyet yoksunu namussuz şerefsiz köpekler bu senede şampiyon olamayacak seneyede olamayacak. Daha çok kötü günler görecek bunlar. Ben adalete inanıyorum, kimsenin yaptığı yanına kâr kalmıyor. Bugüne kadar yaptıkları yanlarına kâr kalmadı bundan sonrada kalmayacak. Rahmetli babamdan Allah razı olsun ki beni Galatasaraylı yapmış, böyle onursuz namussuz haysiyetsiz bir camianın taraftarı olmakta var bu hayatta çok zor olurdu. Ah o otobüs uçurumdan aşağı yuvarlansaydı keşke.
ben de asiri nefret ediyorum hepsinden ama abartmayalim

Hukumet ulkeyi o kadar alistirdi ki rezaletlere futbolda etkilendi bundan, tepki verilemiyor

Erman utan be. 50 senedir doymadınız paraya. Kendi taraftarı olduğun takımı harcadılar bugün. Sen oyunculara laf ettin. Utanmazlar sizi.

A.Gücü basın sözcüsü diyor şimdi devre arası hakemi baskılanmışlar fenerli yöneticiler. Aziz bolbol yapardı biliriz hakem odası basardı
başlarındakı başkan soyunma odasına hakem kilitlemekten ceza aldı. asıl bu bılır boyle işleri

Başakşehir leş durumda bir beklentim yok benim. Ayrıca biz kazandıkça problem yok. Ama burada tepkimiz bir vatandaş olarak futbolsever olarak isyan ediyoruz haksızlığa.

Bu düzen akp gidince bitecek, hesap verecekler diyorsunuz da bu düzen zaten akp gelmeden önce 2000-2001 sezonunda başlamıştı. Bu sezon eskisinden çok daha fazla dikkat çekiyorlar aradaki tek fark bu.

Üstelik bu lale denilen muşmula suratlı kaşarda zaten chp üyesi.

Ankaragücü yöneticisi biz bugün 13:45’te hakem hatasıyla ilgili basın açıklamamızı yazmıştık, başımıza geleceği biliyorduk diyor.

En tepeden en dibe kadar bu ülkenin tüm çürümüş kurumlarının temizlenmesi lazım. Bir devrim lazım bu ülkeye.

Ben hakemden çok Angaragucu'lu oyuncuya kizginim. Ya beyinsiz yada bilerek penaltı yaptı.
Yazılan bazı yorumlar o kadar negatifki sanki 6 puan onde olan taraf biz degiliz. Doğal olarak bende kızıyorum ama bu kadar karamsarligi hiç anlamıyorum. Fener ve Lale orta mali gotlerinide yırtsalar şampiyonluk bizim.

arenadaki maça kadar her maçı verecekler bunlara zaten. O yüzden hiç boşuna tiyatro izlemeyin o maça kadar. Bjk maçını da hakem verdi bunlara bu salaklar zoru başardı o maçta

Ben hakemden çok Angaragucu'lu oyuncuya kizginim. Ya beyinsiz yada bilerek penaltı yaptı.
Yazılan bazı yorumlar o kadar negatifki sanki 6 puan onde olan taraf biz degiliz. Doğal olarak bende kızıyorum ama bu kadar karamsarligi hiç anlamıyorum. Fener ve Lale orta mali gotlerinide yırtsalar şampiyonluk bizim.

Ne penaltısı?????? İt irfan adamın kucağına atlayıp yere düşüyor

Hukumet ulkeyi o kadar alistirdi ki rezaletlere futbolda etkilendi bundan, tepki verilemiyor
hükümet arsa ciktida , her kanadın kokusmuslugu o kadar çok ki benim ümit 0
her konuda , bu sirayet etmiş ulkenin genetiğine , bu öyle kolay kolay düzeltilemez , bir nesil yetişti bu bozuk düzende , ve bunlar da yetiştirecek (bizler)

Hadi bizim her zaman hakkimizi yiyoyorlar ama diger takimlar ne olacak. Arkadas bu takim düsmemeye oynayan takim. Bukadar mi kolay okadar takimin hakki yenmesi bi takimi kurtaracam ugruna? 7-8 mactir Kacinci basit penalti bu. Sike olayinda bi yaptiklarin cezasini cekselerdi de 2ci lige düsselerdi bugünleri yasamazdik.

Bu düzen akp gidince bitecek, hesap verecekler diyorsunuz da bu düzen zaten akp gelmeden önce 2000-2001 sezonunda başlamıştı. Bu sezon eskisinden çok daha fazla dikkat çekiyorlar aradaki tek fark bu.

Üstelik bu lale denilen muşmula suratlı kaşarda zaten chp üyesi.

Akp gidince bu işlere uğur Dündar denen fosil bakacak, CHP dönemi akp dönemine rahmet okutacak sporda bakın görün

Geri
Üst Alt