Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
⚽ SL 22/23 H:29 | Galatasaray 6-0 Kayserispor | MS | 14 Nisan
Soruma cevap degil bu umut.
Egerki emrahin sacma hareketine kanmak istese oraya verdim faulü dese bizim penalti kirmizi es gecebilirmiydi ??? Sonucta oraya calsa oyun durmustu diyebilir ve VAR da müdahale edemez artik.
Öyle güzel maç alırlar ki şaşar kalırsın. Burası Türkiye renktaş ilk kez mi maç izliyon? 34. 35. hafta en kritik maçta Ali Şansalan'ı görürsün hakem olarak. Hatta iki takımdan biri şampiyon olmazsa son hafta derbide bile görev alabilir Ali Şansalan ya da Bahattin Şimşek. Veya ikisi birden.
Şansalan'ı son derbiye veremezler Ali'nin megafon olayından dolayı. Bitigen'i bu maçta harcarlarsa son derbiye adam kalmıyor. Meler u20 dünya kupasına gidecek. Ben hala Şansalan diyorum
Tamam işte dediğim gibi öyle güzel ayarlarlar ki ortamı şaşar kalırsın. Hatta en beklenen hakem o olur. Çünkü Türk futbolu böyle bir çukur. Keşke bu berbatlıkları tahmin edecek kadar bu ülkeye sarmaşık gibi bağlı olmasaydık.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.