Her maç rakip kötü demedim ki. Alanya maçında 3 stoper kullanan Alanya teknik direktörü kanatları bjk ye verdi ve 3-0 geriye düştü. Çok saçma gollerdi. Özet orda herkes izleyebilir. Sonra full defansa çekildi otobüs çekse bile 3 gol yemekten kurtulamadı.
Bu akşam Karagümrük iğrenç oynadı 60 dakika. Ortasahayi verdiler direk. Ben 60 dakika bir tane pas atabilen Karagümrüklü oyuncu görmedim. Pirlo değişiklikler ile ofansa adam alınca orta sahaya takviye yapınca oyunda üstün hale geldi.
Kayseri maçı aslında tam kriterdi. Kayseri defansı ve orta sahayı kalabalık tuttu bjk hicbirsey yapamadi ve arkada çok boş alan verdi. Kayseri goller kaçırdı. Sonuç kısır kötü bir maç.
Tüm bu veriler varken. Birazda futbol şansı ve rakiplerin taktik hataları ile erkenden skor alip 15-20 dakika sonra biten bir takım görüyorum ben. O kötü bu kötü değil. Kötü olan Karagümrük. Gerisi yazdım sebepleri.
Evet oyniycaz bunlarla ve o maçı iple çekiyorum. Orta saha üstünlüğünü aldığımız gibi ki bu transferlerle bir zahmet alalım, bunlara koymamamiz için hiçbir sebep yok. Biz ilk Antalya maçı hariç (Berkan yüzünden) Diğer maçlarda kötü de oynasak orta saha üstünlüğü elimizde ve defansimiz sağlamdı. Tek sıkıntı hücumda henüz alismamis ve formunu yakalayamamis bir takım olmak. Gerisi problem yok