SL 22/23 H:3 | Fenerbahçe 4-2 Adana Demirspor | MS | 22 Ağustos

Neyse sağlık olsun skor yanıltmasın zaten istatistikler de o yönde fenerin defansı leş iyi yaptıkları iki şey önde baskı ve uzun top, 3 farklı öne geçseler bile korkulu rüya görmeleri her zaman mümkün, geçen seneki oyunumuza benziyor oyunları tek fark bizdeki futbolcu kalitesi yerlerde idi geçen sene bunların fena değil, kapanan ve kontra oynayan takımlara karşı izlemek ve bunlara açık oynamamak lazım

İlk 2 maç penaltı , rakibe kırmızı kartla gittiler , bu maç o da yetmedi hem penaltı hem kırmızı kart verdiler

bizim maçlarda uygulanan çifte standart canınızı yakıyor renktaşlar, bunu anlıyorum.

fakat bizim maçlarda verilen yanlış kararlar, bu maçın doğru yönetilmediğini göstermiyor.

bahsettiğiniz pozisyonlar yoruma açık, kaldı ki szalai kartı hariç kritik bir hata yok. adana mallığına yansın.
ofsaytın neyi yoruma açık reis anlat da bilelim
ben rakipler kollanıyor muhabettini hiç sevmem ztn ama bu maçta hakem konuşulacak birşey yok diyen biri maçı izlememiştir muhtemelen

Zenit shaktar donetsk gibi takımlarda oynamış stopersin dakika olmuş 70 kusur takımın ikinci yarıya canavar gibi başlamış niye kırmızı yersin mal gibi

fb ve bjk yi övmeye tam hız devam, başarımızın yolu övmekten geçiyor. rakipleri bol bol övmeye özen gösterelim ve gsc nin gücünü gösterelim

Neyse fener bu oyunla hakem ittirmesi olmasa bir bok yapamaz bunu görmüş olduk. Haftaya salak bir takım gelir bunlara çakar merak etmeyin. Hiçbirsey oynamadan kazanılan bir maç. Futbol bazen şans oyunu. Çekirge kaç sıçrar görcez. Fener iyi diyenlerde 3-2 olduğunda sesi soluğu kestiler. Kuşlar gitsinde rahatça konuşalım burda.

Futbol hata oyunudur. Bakiyorum herkes yok soyle yok boyle atmis fener diyor. Yahu rakip takim hata yapmaz ise nasil atacaksin zaten. Iyi oynayan takima nasil atacaksin?

Penaltida sol bek gec kaldi, 2.golde oyunculari hediye etti. Tam mac donmusken yine defansta biri takimi eksik birakti.

Var bugun dogru kararlar verdi ama bu zikkim var bize boyle calismiyor. Sikayet edeceksek buna sikayet etmemiz lazim.

Basta hakem iti olmak üzere samet ve akintola maçı fenere verdi. Adana net daha iyi oynadı

Bizim Adana’ya kaybedeceğimiz sanrısına nerden kapılıyorsunuz fenerin kısıtlı pozisyonuyla 4 gol yediler.Artı fenerim defansı evlere şenlik bizimki 3 maçta tek gol yemiş kompakt bi defans.
Rezil Fener kötümoynayıp 4 puan aldı sinir bozucu olan şey o

ofsaytın neyi yoruma açık reis anlat da bilelim
ben rakipler kollanıyor muhabettini hiç sevmem ztn ama bu maçta hakem konuşulacak birşey yok diyen biri maçı izlememiştir muhtemelen
dakika 85+ rakip 10 kişi maç 4-2, kıytırık bir pozisyonda ofsayt verildi. çok da mühim bir karar gibi durmuyor rengim.

Ya arkadaslar, adamlar bi sekilde atiyor.

3 macta 1‘i son dakika, digeri de son dakikalarda ikina ikina atan takimin taraftari olarak bence biz fazla bisey demeyelim.

Maalesef su an en kötü performansi biz veriyoruz. Fenerin bu istahi (ne kadar lesh defans yapsalarda) fazlasiyla sampiyonluga yeter.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt