SL 22/23 H:3 | Fenerbahçe 4-2 Adana Demirspor | MS | 22 Ağustos

Ligde guzel kapanan takimlari saysaniza gozlemlerinize gore. Bence Basaksehir, Antep, Giresun ve belki Kayseri.
Seninkilere ek
Sivas
Konya
Bunlara ek iyi takımlar var.
Alanya
Antalya
Birde kafa takımlar.
GS
Bjk
Ts
Bak 11 takım saydık. Geriye kaldı 8 takım zaten. Biri adanaydi hadi onu geçtiler. Bu saydığım tüm takımlarla maçlarda ne olacak sence? Hiçbiri kolay değil. Bizim içinde diğerleri içinde. Yani ads yi yenen şampiyon olmaz. Ve bak bir sürü takım var. Öyle kolay şampiyonluk yok. Hakemler vs. O ayrı konu

FB nin sezonu erken açtığını suanki tempolu durumunun da etkisi bundan. Genelde sezona erken başlayan takımlar sezon sonuna doğru düşüşe geçerler böyle de ufak bir detay var. Bunu da es geçmek olmaz.

GscimbomMobile

Bana hic de oyle gelmedi, uzun top attiklarinda hep is yapiyorlar Lincoln Emre Mor Valencia falan karistiriyor hep STSL savunmalarini. Cok cok iyi kapanan takimlar disinda gol atmakta zorlanmazlar. Savunmalari kotu ama STSL'de bunlari rezil edecek takim yok gibi, kimse o rezil savunmayi kolayca istismar edemiyor
söyledikelrinden bagımsız hücumda zaten kullanıslı oyuncuları var.şut çeken,durantop kullanan bi dolu adam var.

ama 3 haftadır paso ikram var.her zaman bi ertugrul,bir samet akaydın bulamazlar.bunun hep böyle sürmeyeceği acık

kontaratak oynuyolar dogru ama yarın bu taktiğe de önlem alınacak.valencia ya da x isim her zaman böyle savunmalar bulmayacak karsısında

Seninkilere ek
Sivas
Konya
Bunlara ek iyi takımlar var.
Alanya
Antalya
Birde kafa takımlar.
GS
Bjk
Ts
Bak 11 takım saydık. Geriye kaldı 8 takım zaten. Biri adanaydi hadi onu geçtiler. Bu saydığım tüm takımlarla maçlarda ne olacak sence? Hiçbiri kolay değil. Bizim içinde diğerleri içinde. Yani ads yi yenen şampiyon olmaz. Ve bak bir sürü takım var.
Sivas'i sadece Avrupa macinda ve Super Kupa'da izledim iyi kapandilar diyemem ama olabilir

Konya, Antalya, Alanya falan bugunku ADS gibi kazanmaya oynayacagi icin arkada acik verecektir, Fener bu takimlarin hepsini yenebilir gibi duruyor ne yazik ki

FB nin sezonu erken açtığını suanki tempolu durumunun da etkisi bundan. Genelde sezona erken başlayan takımlar sezon sonuna doğru düşüşe geçerler böyle de ufak bir detay var. Bunu da es geçmek olmaz.

GscimbomMobile
Zaten simdiden bile düsüyorlar
60 dkdan sonra biryerlerinden nefes almaya basladilar

Antuvari bir subj yorumlama mevcud gsc de alışık olmadığım bir durum
Cizilen ofsayd çizgilerine bile inanmayanlar var, aga bu kadar basit ve bariz kurallarlada çevrili bir olayda bile artniyet arıcak kıvama geldiyseniz birdaha bu ligi 1 dk dahi izlemeyin
Zaten hakemler leş futboldan haberleri yok çoğunun öyle böyle birsürü hata yapıyorlar. Artniyetli olan dallamalarda elbette mevcud. 1 tane es gecilen sarı kart üzerinden 90dkyı hakeme yıkmak komik.
Şampiyon olduğumuz senelerde bizim es geçilen 0 sarı kartımız mı var beyler. Hakemlerle mi şampiyon olduk biz? Aptallaşmayın burayıda antuya çevirmeyin.
Kendinizdede sen futbol izleme sen Galatasaray taraftarı olma dicek, sizle aynı düsünmeyen adamı kuş ilan etcek özgüveni nerde buluyonuz olm siz?
Hakemler rakipleri hep şampiyon yapıyor senelerdir bu ligde, sadece biz kendimiz hakederek kazanıyoruz hakemide yeniyoruz gibi söylemler aptal 31 inden ileri gitmez. Kendinize gelin

Fener hak etti diyenler objektif oluyor fener hak etmedi diyen objektif olmuyor bu nasıl bakış açısı renktaşlar.

Fener ayan beyan hakemler tarafından kollanıyor bunu görüp söylemenin nesi yanlış. Bir de saçma sapan antu benzetmesi yapıp durmayın, o gerizekalı yuvası buranın yanından geçemez. Takım adı yazamayan kompleks yuvasıyla burayı karşılaştırıp seviyeyi asıl siz düşürmeyin.

Sivas'i sadece Avrupa macinda ve Super Kupa'da izledim iyi kapandilar diyemem ama olabilir

Konya, Antalya, Alanya falan bugunku ADS gibi kazanmaya oynayacagi icin arkada acik verecektir, Fener bu takimlarin hepsini yenebilir gibi duruyor ne yazik ki
Sivas Alanyaya iyi kapandı bugün. Alanya Antalya defans açısından değil. İyi takımlar Konya hem iyi takım hem iyi kapanıyor. Ben fenerin bu maçlarında puan kayıpları yaşayacağını düşünüyorum. Daha saçma kayıpları ve büyük takımları saymadım bile. Hakemleri iyi izlemek lazım. Hakemler adil olursa çok puan kaybeder bunlar. Ama hakeme rağmen bile kaybedecekler yani kaçışı yok bunun

Alanya Antalya Konya defans açısından değil. İyi takımlar ve ben fenerin bu maçlarında puan kayıpları yaşayacağını düşünüyorum. Hakemleri iyi izlemek lazım. Hakemler adil olursa çok puan kaybeder bunlar. Ama hakeme rağmen bile kaybedecekler yani kaçışı yok bunun
Bu macta hakemlik bir sey yoktu yapmayiniz etmeyiniz vekilim

Antuvari bir subj yorumlama mevcud gsc de alışık olmadığım bir durum
Cizilen ofsayd çizgilerine bile inanmayanlar var, aga bu kadar basit ve bariz kurallarlada çevrili bir olayda bile artniyet arıcak kıvama geldiyseniz birdaha bu ligi 1 dk dahi izlemeyin
Zaten hakemler leş futboldan haberleri yok çoğunun öyle böyle birsürü hata yapıyorlar. Artniyetli olan dallamalarda elbette mevcud. 1 tane es gecilen sarı kart üzerinden 90dkyı hakeme yıkmak komik.
Şampiyon olduğumuz senelerde bizim es geçilen 0 sarı kartımız mı var beyler. Hakemlerle mi şampiyon olduk biz? Aptallaşmayın burayıda antuya çevirmeyin.
Kendinizdede sen futbol izleme sen Galatasaray taraftarı olma dicek, sizle aynı düsünmeyen adamı kuş ilan etcek özgüveni nerde buluyonuz olm siz?
Hakemler rakipleri hep şampiyon yapıyor senelerdir bu ligde, sadece biz kendimiz hakederek kazanıyoruz hakemide yeniyoruz gibi söylemler aptal 31 inden ileri gitmez. Kendinize gelin
@Danyal Artemis

Kuşlar nasıldı?

Böyle 3-4 atmaya devam ederlerse Şubat'ta lig biter gibi bu ligde hızlı ve istekli oynarsan her türlü bol gol atarak şampiyon olursun
Kasımpaşa zaten bunların evladıydı. Bu maçta da hakemin ayarları, ADS'nin açık oynaması ile balları tuttu. 1 cacık olmaz bunlardan.

Geri
Üst Alt