⚽ SL 22/23 H:3 | Ümraniyespor 0-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

Takim da en büyük eksiklik özgüven

Panik yapiyoruz telasli sekilde oynuyoruz

Ama ikinci yari iyiydi takim

gomis soru işareti mi utan utan
Üstad gol bazli degerlendirmiyorum

Öyle degerlendirecek olursak
pva 1 asistle 8 points
Abdül son dkdaki müdahalesi ile 8 points alir

10 dk oynadi gomis puanlamak sacma, ama macin yildizi torreira ile beraber gomis orasi ayri

Pva yerine yerli solbek abdulkerim ve yunusla 3 yerliyi tamamlayıp. Kanatlardan birini mutlaka kaliteli yabancıyla doldurmalıyız. Net ve güclü bir santrafor da şart
Sefer 1 tane atsa kendine gelecek gibi. Bence iş yapacak ama bir forvet daha bence de lazım.

Oynatılabilecek yerli sol bek var mı bilmiyorum. Kazımcan alındı da, şu anki seviyesi soru işareti.

2. Yarı ilk yarıya göre çok daha net iyiydik ama yeterlimi kesinlikle hayır

favori olarak cıkmadıgımız icin ts macında biseyler bekliyorum
vala taktik teknik işler mi bilmem ama ilk yaridaki oyunun hiçbir manası yok reco. ikinci yari tamam yeni takım olusun getirdiği aksilikler şanssızlıklar olarak adlandırırsın, ilk yaridaki oyun ise karsımızda real, psg falan varda oyunu yavaslatıyormusuz gibiydi. rakibi kendimize çekmek için olabilir ama okan hoca bu kafayla oynarsa başımıza çok iş açarız. gidiyordu 2 puan daha. ikinci yaridaki oyunu ilk yarida oynasak bu kadar sıkışmazdı oyun.

Savunma anlayisi olarak iyiz. Hucum anlamda kilit adam saglam bi 10 no olur, kanatlari oynatan. Bu sekilde sourun yasamayiz. 10 no veya mertens 10 no oynar, bi kanat, forevet ve stoper.

Seferoviç in güven sorunu var, geçen sezon ki sakatlığından ötürü muhtemelen. Profesyonel adam heryerinden belli.birkaç maç sonra çok iyi olacak bence

vala taktik teknik işler mi bilmem ama ilk yaridaki oyunun hiçbir manası yok reco. ikinci yari tamam yeni takım olusun getirdiği aksilikler şanssızlıklar olarak adlandırırsın, ilk yaridaki oyun ise karsımızda real, psg falan varda oyunu yavaslatıyormusuz gibiydi. rakibi kendimize çekmek için olabilir ama okan hoca bu kafayla oynarsa başımıza çok iş açarız. gidiyordu 2 puan daha. ikinci yaridaki oyunu ilk yarida oynasak bu kadar sıkışmazdı oyun.
sefer efendinin pozisyonu gören tüm topcular düştü normaldir
takıma net forvet şart 2. yarıda bombos atamadı adam

Sefer 1 tane atsa kendine gelecek gibi. Bence iş yapacak ama bir forvet daha bence de lazım.

Oynatılabilecek yerli sol bek var mı bilmiyorum. Kazımcan alındı da, şu anki seviyesi soru işareti.
Sefer bağlantı oyuncusu gibi. Aradığımız net golcü değil bence kesinlikle anca yardımcı forvet olur

berkan taylan olmayinca cicaldau bile gözüme sempatik gelmeye basladi nedense

Fenerbahçe bence kendine yansın. Çok kötü takım bu ümraniye. Kesin duserler

Net santrafor eksik bu takımda, sefer atsaydı o pozisyonları maç farka giderdi, 1 tane en üst seviye golcü ve beyni olan bi kanat geldi mi öttürür bu takım bu ligi. Ama bitirici çok sağlam olcak.

Geri
Üst Alt