Abdullah Çimen
Parçalı Üye
- 5 Nisan 2010
- 2.615
- 1.680
- 403
Seferi övmek için bahaneler bulmayalım. 3 maçtır rezil oynuyor inşallah düzelir ama çok zor gözükmekte. Olumlu hatırladığım tek pozisyonu yok gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kerem bu maçta önceki maça göre bence çok daha iyidi ki keremi hiç sevmem .O sefere muhteşem bir asist yaptı adam atamadı daha çok pası düşündü bu maçta sadece kendine oynamadı bence bu maçta iyidi.Biz bu Kerem'i ne yapacağız. Hazır vakit varken bu kaprisli veledi şutlayalım. Ne getirirse Kar olarak görüyorum.
bu maçı Galatasaray balla aldı diyene dümdüz ve akla hayale gelmeyecek küfürler ederim ama terbiyem musade etmez değil büyük ceza alırım di,ye etmembal mı
kaç tane gol kaçtı lan 2 tane direk var
Bir kaç takviye ile bir kaç maç sonra onu da görürürüz renktaş. Takıma alıştığı anda vazgeçilmez olur.Ben pek beğenmedim. Daha yırtıcı olmasını bekliyordum
Kimse istemedi be hocam. Elimizde patladı. Egosunu okşarsak belki faydası olur ilerde.Biz bu Kerem'i ne yapacağız. Hazır vakit varken bu kaprisli veledi şutlayalım. Ne getirirse Kar olarak görüyorum.
en az 6 tane yüzde yüz gol pozisyonumuz var olimpiyatta ve deplasmanda ne bekliyordun acaba renktaş ne olması gerekiyordu .Şunu söylemek lazım bizim ne kerem ne yunus kanat oyuncusu değil yunusta keremde topla merkeze gitme olayı en büyük sıkıntı onun dışında bence çok dominant bir oyun oynadık 2. yarıBu takımın yetenekli oyuncu problemi var arkadaşlar. Bu kötü oyun uyumsuzluktan falan kaynaklanmıyor, görmüyor musunuz bomboş top istop etmeyi bilmeyen herifler var ya.
Okan' da belli ki ne taktik varyasyon çalıştırmış ne de kondisyon yüklemiş takıma.
Kusura bakmayın benim hiç umudum kalmadı 3 maç sonunda. Evet ligin daha başındayız ama gerçekten ışık gören varsa beri gelsin.
kesinlikle haklısın.Yunus sorumluluk almıyor top istemiyor top geldimi direkt çalıma gidiyor.Kerem 30 kere topla buluşuyorsa maç içinde yunus maksimum 10 kere.Bence yunusta iyi değilBu arada Kerem'i çok gömdük ama şunu gözden kaçırmayalım.Yunus çok verimsiz oynuyor. Çalım falan tamam ama biraz da sonuç getirecek şeyler yapmalı. Adama Troera'ya bağlamaz inşallah.
Hic teklif gelmemis, gecen sene bayagi izlemeye gelen vardiBiz bu Kerem'i ne yapacağız. Hazır vakit varken bu kaprisli veledi şutlayalım. Ne getirirse Kar olarak görüyorum.
6 tane yüzde yüz pozisyondan kaç tanesini attık renktaşım. Benim söylemeye çalıştığım şey bu. 2. yarıda iyi oynadığımız düşünmüyorum çünkü karşımızda leş ötesi bir Ümraniye vardı.en az 6 tane yüzde yüz gol pozisyonumuz var olimpiyatta ve deplasmanda ne bekliyordun acaba renktaş ne olması gerekiyordu .Şunu söylemek lazım bizim ne kerem ne yunus kanat oyuncusu değil yunusta keremde topla merkeze gitme olayı en büyük sıkıntı onun dışında bence çok dominant bir oyun oynadık 2. yarı