⚽ SL 22/23 H:3 | Ümraniyespor 0-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

Biz bu Kerem'i ne yapacağız. Hazır vakit varken bu kaprisli veledi şutlayalım. Ne getirirse Kar olarak görüyorum.
kerem bu maçta önceki maça göre bence çok daha iyidi ki keremi hiç sevmem .O sefere muhteşem bir asist yaptı adam atamadı daha çok pası düşündü bu maçta sadece kendine oynamadı bence bu maçta iyidi.

Kerem ve Yunus geçen sezonki performanslarına döndüğü an skor gücü çok yüksek bir takım olacağız. Seferovic de öyle.

Bu takımın yetenekli oyuncu problemi var arkadaşlar. Bu kötü oyun uyumsuzluktan falan kaynaklanmıyor, görmüyor musunuz bomboş top istop etmeyi bilmeyen herifler var ya.

Okan' da belli ki ne taktik varyasyon çalıştırmış ne de kondisyon yüklemiş takıma.

Kusura bakmayın benim hiç umudum kalmadı 3 maç sonunda. Evet ligin daha başındayız ama gerçekten ışık gören varsa beri gelsin.

Ilk yari nekadar berbat kötu rezil oynadiysak ikinci yarinin buyuk bi bölumunu bir okadar iyi oynadik. Ikinci yari umit verdi az da olsa. Iyi bir kanat ve forvet alsak mertens kondisyonu biraz daha yuklese baya bir rahatlayacaz gibi. Anholt ve kereme cözum bulmaliyiz

Bu arada Kerem'i çok gömdük ama şunu gözden kaçırmayalım.Yunus çok verimsiz oynuyor. Çalım falan tamam ama biraz da sonuç getirecek şeyler yapmalı. Adama Troera'ya bağlamaz inşallah.

Bu takımın yetenekli oyuncu problemi var arkadaşlar. Bu kötü oyun uyumsuzluktan falan kaynaklanmıyor, görmüyor musunuz bomboş top istop etmeyi bilmeyen herifler var ya.

Okan' da belli ki ne taktik varyasyon çalıştırmış ne de kondisyon yüklemiş takıma.

Kusura bakmayın benim hiç umudum kalmadı 3 maç sonunda. Evet ligin daha başındayız ama gerçekten ışık gören varsa beri gelsin.
en az 6 tane yüzde yüz gol pozisyonumuz var olimpiyatta ve deplasmanda ne bekliyordun acaba renktaş ne olması gerekiyordu .Şunu söylemek lazım bizim ne kerem ne yunus kanat oyuncusu değil yunusta keremde topla merkeze gitme olayı en büyük sıkıntı onun dışında bence çok dominant bir oyun oynadık 2. yarı

Bu arada Kerem'i çok gömdük ama şunu gözden kaçırmayalım.Yunus çok verimsiz oynuyor. Çalım falan tamam ama biraz da sonuç getirecek şeyler yapmalı. Adama Troera'ya bağlamaz inşallah.
kesinlikle haklısın.Yunus sorumluluk almıyor top istemiyor top geldimi direkt çalıma gidiyor.Kerem 30 kere topla buluşuyorsa maç içinde yunus maksimum 10 kere.Bence yunusta iyi değil

Kerem frikikleri kullanamayinca, son frikigi de Oliveria kullaninca, Kerem, Yunus'un yanina gidip biseyler demis, el kol hareketi yapmis. Ulan dunku cocuga bak, gelmis herkese posta koyuyor!

Bugün şunu anladık ki bitiricilik şart takımın bol bol şut çalışması lazım. Allaha şükür ceza sahası içinde salak salak paslaşma yapmadan kafalarını kaldırıp şut çekiyorlar

en az 6 tane yüzde yüz gol pozisyonumuz var olimpiyatta ve deplasmanda ne bekliyordun acaba renktaş ne olması gerekiyordu .Şunu söylemek lazım bizim ne kerem ne yunus kanat oyuncusu değil yunusta keremde topla merkeze gitme olayı en büyük sıkıntı onun dışında bence çok dominant bir oyun oynadık 2. yarı
6 tane yüzde yüz pozisyondan kaç tanesini attık renktaşım. Benim söylemeye çalıştığım şey bu. 2. yarıda iyi oynadığımız düşünmüyorum çünkü karşımızda leş ötesi bir Ümraniye vardı.

Umarım sen haklı çıkarsın takım bundan sonra şaha kalkar. Beraberce izleyip göreceğiz.

Su altaydan aldigimiz genc eleman sol bek degil mi. Herhangi bir altyapidan solbek te olur farketmez. Bugunku Pva dan daha kotu olamaz hic bir sol bek.

Kanirta kanirta kazandik hakemi bile yendik bu bal diyen fbliler cildirmis olmali

son yillardaki yönetim-teknik ekip samimiyetsizligi yok bu sene. herkes eksiklerden ve transferlerden söz ediyor. bu iyi

Geri
Üst Alt