⚽ SL 22/23 H:30 | Alanyaspor 1-4 Galatasaray | MS | 18 Nisan

Jeke macina kadar puan kaybini aklinizdan cikarin lutfen

Hanımla beraber truva yapacaz dualarınızı eksik etmeyin. Kazanırsak çok büyük avantaj yakalarız. Hafta sonu çıkacak skorlara göre beraberlik de işimizi görebilir.

Kayseri maçının zafer sarhoşluğunu hemen üzerimizden atmamız lazım. Biraz salınca Konya’da ne oldu gördük. En kritik viraj belki de bu maç

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Adekugbe
Torreira Oliveira
Rashica Mertens Kerem
Icardi

+ Zaniolo, Yunus, Berkan, Midtsjö, Gomis

Son düzenleme:
Vurup geçeriz, ara vermeden geliyoruz rakibin kim olduğu önemli değil bu saatten sonra...

Sakat maç, hafta içi. Ersun Çanakkale Geçilmez'i oynatacak. 0 puanımızı alıp yolumuza bakalım derim.

Kalan maçların en zoru bu. Ersun topu bize bırakıp ölümüne kapanacak. Biz de bu tür maçlarda hep sorun yaşadık. Habire içerde oynadığımız fikstür de sona erdi. Artık 4 deplasman 4 iç saha var.

Kayseri maçında verilen 2 penaltı ve kırmızı bu maça olumsuz yansıyacak ne yazık ki. Zaten aldığımız maçta göstermelik lehimize karar verdiler. Yenilirsek fb ile fark 1 maça iniyor. Berabere kalırsak 2 maç oluyor. Konya maçındaki şuursuz hücumu bir daha denememeliyiz. Kontrollü oynamalıyız. 1 puan beni bozmaz.
Hayırdır bernabeu deplasmanına mi gidiyoruz

Hayırdır bernabeu deplasmanına mi gidiyoruz
Şu ana kadar zorlanırız dediğim bütün maçlarda zorlandık Başak maçı harici. Bu da aylar sonra rahat alırız dediğim tek maç olan Kayseri maçı öncesi postlarım:

Kerem Icardo şov diyorum

Benim temkinli olduğumu bilirsiniz ama bizim takımın bu lavuğa patlayacağını düşünüyorum. Bu maç rahat geçecek. Alanya maçı en zor maçımız olur ama

Bernabeu'yu tercih ederim en azından geçiş hücumu yakalardık. Ersun bu fırsatı vermeyecek.

Umut Güneş (!) (her kimse o !)

Oynamıyorduysa kesin puan alırız..

Yoksa zor olabilirdi !

Geri
Üst Alt