Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.903
- 39.706
- 2.953
Jeke macina kadar puan kaybini aklinizdan cikarin lutfen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YesMuslera
Boey Nelsson Abdülkerim Adekugbe
Torreira Oliveira
Rashica Mertens Kerem
Icardi
+ Zaniolo, Yunus, Berkan, Midtsjö, Gomis
o zaman bjk maçında olsun yenilgi. fb erkenden heveslenmesin.
ersuna karşı rahat maçımız olmadı şimdiye kadar. farioli malı olsa güle oynaya yener dönerdik.
fikstürün güncel hali. ankara ve fb maçlarının tarihi belli değil seçimden dolayı.
Ekli dosyayı görüntüle 198265
Hayırdır bernabeu deplasmanına mi gidiyoruzKalan maçların en zoru bu. Ersun topu bize bırakıp ölümüne kapanacak. Biz de bu tür maçlarda hep sorun yaşadık. Habire içerde oynadığımız fikstür de sona erdi. Artık 4 deplasman 4 iç saha var.
Kayseri maçında verilen 2 penaltı ve kırmızı bu maça olumsuz yansıyacak ne yazık ki. Zaten aldığımız maçta göstermelik lehimize karar verdiler. Yenilirsek fb ile fark 1 maça iniyor. Berabere kalırsak 2 maç oluyor. Konya maçındaki şuursuz hücumu bir daha denememeliyiz. Kontrollü oynamalıyız. 1 puan beni bozmaz.
Şu ana kadar zorlanırız dediğim bütün maçlarda zorlandık Başak maçı harici. Bu da aylar sonra rahat alırız dediğim tek maç olan Kayseri maçı öncesi postlarım:Hayırdır bernabeu deplasmanına mi gidiyoruz
Kerem Icardo şov diyorum
Benim temkinli olduğumu bilirsiniz ama bizim takımın bu lavuğa patlayacağını düşünüyorum. Bu maç rahat geçecek. Alanya maçı en zor maçımız olur ama