Fatih Bakan
Parçalı Üye
Şu takıma 90 dakika hücum oynayalım 3 yersek 4 atarız 4 yersek 5 atarız öyle salak bir takım bu Alanya ama yeter ki hücum oynayalım. 1 gol atıp kontrollü oyunu düşünürsek Konya maçı gibi hüsran olur.
Umutun olmamasi avanataj mi dezavanataj mi onu bile bilmiyorum
BurdayımUmutun olmamasi avanataj mi dezavanataj mi onu bile bilmiyorum
Son derece katılıyorum.Futbolcularında psikolojisini diri tutması gerçekten zor biz bile nasıl dağılıyoruz.Adam gibi oynayıp 5 atsalar keşke ama her maç hile işi psikoloji bırakmadı.
Alanya (d)
Karagümrük
Beşiktaş (d)
Başak
İstanbulspor (d)
Sivasspor
Agücü (d)
Fener
İçerdeki maçlarda (ve İstanbulspor) kolayda geçse zorda geçse puan kaybı beklemiyorum.
Ankaragücü maçı o günün şartlarında kolay geçmeyecektir ama yakın tarihteki maçları kazanırsak o maç formalite maçı olur.
En muhtemel puan kaybı maçları Alanya ve Beşiktaş deplasmanları kaldı.
Alanya maçını kazanırsak Karagümrüğüde yeneceğimizi düşünüyorum ve şampiyonluk düğümü çözülür.
Kolay maç mı ? Bence çok zor konyadan sıkı bir oyun bekliyodum şimdide Alanyadan bekliyorum.
Tek tesellim tüm bu kahpe düzene rağmen takımımızın kalitesi , ileri hat kendine geldi.
Allah takımımızın yardımcısı olsun.
Net.Son derece katılıyorum.
Ligde kağıt üzerinde 9, reelde 8 macimiz kaldı. Ancak ilk 6 maç tüm düğümü çözecek bence de.
Iceride Karagumruk, Başak ve Sivas maçlarında büyük favoriyiz.
3 deplasman, Alanya, Bjk ve İstanbul. İstanbul güç olarak sikletimiz değil. Bjk sonuçta derbidir her sonuca açıktır. Kaliyor geriye Alanya maçı.
İş dönüyor dolasiyor bu maçta kitleniyor. Final gibi maç, tek yapmamız gereken kazanmak. Çok ümit bağladılar Alanya ve Bjk maclarimiza.
Gerekirse tüm sarı kart sınırında olan oyuncularımız kartlarını temizlesin, ama bu maçı kazanırsak olay biter. Bir gün sonra Fb Başak'a takılır.
Bu Balkovec, bizim maçta Sinisa Mihajlovic'e (R.İ.P.) bağlayan eleman değil miydi?Alanya'nın iki maçta Fener'den kaç gol yediği ortada. Ne yapıp edip şu maçı almalıyız.
Runarsson
Pereira Furkan Rassoul Balkovec
Efkan Fer Doumbia
Efecan Hassan Cavaleiro
İt gibi oynuyor bize karşı. Doğru.Bu Balkovec, bizim maçta Sinisa Mihajlovic'e (R.İ.P.) bağlayan eleman değil miydi?