⚽ SL 22/23 H:30 | Alanyaspor 1-4 Galatasaray | MS | 18 Nisan

Saçma sapan kırmızı felan yemezsek rahat maç olur.. 0-2, 0-3..

Yine önce oynuyoruz, hiç sorun yaratmadan vurup geçmeli tekrar arkamıza yaslanmalıyız.

O.fb eline yüzüne bulaştıracak her şeyi az kaldı.

Çok kritik maç, takımdaki herkes farkındadır bunun.

Alanya'nin kadrosu bir Anadolu takımı için bayağı iyi, tavanı yüksek.

Form durumları kötü olabilir ama gününde olurlarsa yenmesi çok zor bir takım. Bir anda 2-3 gol atabilecek bir hücum kalitesi var. Çok iyi bir kalecileri var.

Umut cezalı imis ama yerine Leroy Fer'i koyarlar bir sıkıntı yok. Takımın başında Ersun var. Varını yoğunu ortaya koyacak bir rakip daha.

Tüm bunların üzerine bir de hakem yönetimlerini eklersek, (Torriera'nin ağzının yüzünün kanadığı pozisyonda bile 5 dakika VAR ile konusulduktan sonra penaltı verildi) çok çok zor maç. Aynı Konya gibi.

Konya maçını son saniyede kaybettik. Kadro olarak eksiktik ama yine maçı koparacak pozisyonları bulmuştuk.

Umarım bu maçta da aynı pozisyonları bulur ve bu sefer de atarız. Hakem de adil bir yönetim gosterir.

Umutun olmamasi avanataj mi dezavanataj mi onu bile bilmiyorum

Icardiye guveniyorum. Kocum yap bi guzellik

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Yeri gelmişken ilk yarıda 7-0 bitecek maçı hatalı hakem kararları ile 2-2 bitirebilmiştik son dakika yemiştik golü de. Yani bizim sürekli hakkımız yendi. Böyle dizayn edilmiş ligin.....

Ligde yenemediğimiz tek takım bunlar kaldı bunu da kazanıp yolumuza devam etmemiz lazım

Futbolcularımızında psikolojisini diri tutması gerçekten zor biz bile nasıl dağılıyoruz.Şikeci kahpeler adam gibi oynayıp 5 atsalar keşke ama her maç hile işi psikoloji bırakmadı.

Alanya (d)
Karagümrük
Beşiktaş (d)
Başak
İstanbulspor (d)
Sivasspor
Agücü (d)
Fener

İçerdeki maçlarda (ve İstanbulspor) kolayda geçse zorda geçse puan kaybı beklemiyorum.
Ankaragücü maçı o günün şartlarında kolay geçmeyecektir ama yakın tarihteki maçları kazanırsak o maç formalite maçı olur.

En muhtemel puan kaybı maçları Alanya ve Beşiktaş deplasmanları kaldı.
Alanya maçını kazanırsak Karagümrüğüde yeneceğimizi düşünüyorum ve şampiyonluk düğümü çözülür.
Kolay maç mı ? Bence çok zor konyadan sıkı bir oyun bekliyodum şimdide Alanyadan bekliyorum.
Tek tesellim tüm bu kahpe düzene rağmen takımımızın kalitesi , ileri hat kendine geldi.
Allah takımımızın yardımcısı olsun.

Futbolcularında psikolojisini diri tutması gerçekten zor biz bile nasıl dağılıyoruz.Adam gibi oynayıp 5 atsalar keşke ama her maç hile işi psikoloji bırakmadı.

Alanya (d)
Karagümrük
Beşiktaş (d)
Başak
İstanbulspor (d)
Sivasspor
Agücü (d)
Fener

İçerdeki maçlarda (ve İstanbulspor) kolayda geçse zorda geçse puan kaybı beklemiyorum.
Ankaragücü maçı o günün şartlarında kolay geçmeyecektir ama yakın tarihteki maçları kazanırsak o maç formalite maçı olur.

En muhtemel puan kaybı maçları Alanya ve Beşiktaş deplasmanları kaldı.
Alanya maçını kazanırsak Karagümrüğüde yeneceğimizi düşünüyorum ve şampiyonluk düğümü çözülür.
Kolay maç mı ? Bence çok zor konyadan sıkı bir oyun bekliyodum şimdide Alanyadan bekliyorum.
Tek tesellim tüm bu kahpe düzene rağmen takımımızın kalitesi , ileri hat kendine geldi.
Allah takımımızın yardımcısı olsun.
Son derece katılıyorum.

Ligde kağıt üzerinde 9, reelde 8 macimiz kaldı. Ancak ilk 6 maç tüm düğümü çözecek bence de.

Iceride Karagumruk, Başak ve Sivas maçlarında büyük favoriyiz.

3 deplasman, Alanya, Bjk ve İstanbul. İstanbul güç olarak sikletimiz değil. Bjk sonuçta derbidir her sonuca açıktır. Kaliyor geriye Alanya maçı.

İş dönüyor dolasiyor bu maçta kitleniyor. Final gibi maç, tek yapmamız gereken kazanmak. Çok ümit bağladılar Alanya ve Bjk maclarimiza.

Gerekirse tüm sarı kart sınırında olan oyuncularımız kartlarını temizlesin, ama bu maçı kazanırsak olay biter. Bir gün sonra Fb Başak'a takılır.

Alanya'nın iki maçta Fener'den kaç gol yediği ortada. Ne yapıp edip şu maçı almalıyız.

Runarsson
Pereira Furkan Rassoul Balkovec
Efkan Fer Doumbia
Efecan Hassan Cavaleiro

Son derece katılıyorum.

Ligde kağıt üzerinde 9, reelde 8 macimiz kaldı. Ancak ilk 6 maç tüm düğümü çözecek bence de.

Iceride Karagumruk, Başak ve Sivas maçlarında büyük favoriyiz.

3 deplasman, Alanya, Bjk ve İstanbul. İstanbul güç olarak sikletimiz değil. Bjk sonuçta derbidir her sonuca açıktır. Kaliyor geriye Alanya maçı.

İş dönüyor dolasiyor bu maçta kitleniyor. Final gibi maç, tek yapmamız gereken kazanmak. Çok ümit bağladılar Alanya ve Bjk maclarimiza.

Gerekirse tüm sarı kart sınırında olan oyuncularımız kartlarını temizlesin, ama bu maçı kazanırsak olay biter. Bir gün sonra Fb Başak'a takılır.
Net.
Hakemleri - Siyasileri - Yöneticileri - Medyası vs tarihin en büyük adaletsizliğini alenen yapması son kurşunlarını gösteriyor.
Yılların hayali kurtarıcısı olarak gelen başkanları gidecek her şey sil baştan olacak, taraftarlarının psikolojiisi falan 5 yaşındaki çocukta yok.Bu nakavtı yaşamamak içinde zaten biteceğiz madem alenen yapalım gittiği yere kadar modunu açtılar bu yıl.
Bizim yönetimin falan bu saatten sonra olan haksızlıklarla ilgili açıklama yapmasınada gerek yok çünkü yönetimin pasifliği falan değil şuan şikeyi ispat etsen yine bir şey yapılmaz.
+Onlar bu karışıklığı yaşarken iyi, güçlü,harika projeleri olan bir Galatasaray yönetimi ve onun harika kadrosuna çattılar.Yabancı sınırıda kalkıyor fark zaten çok fazla ama anormal artacak.

Son 2-3 kurşunları kaldı . Biliyorum Alanya maçı çok zor ama bir şekilde iplerini çekmek lazım.

Biz yenersek artik penaltibahce de basaksehire puan kaybeder diye dusunuyorum

açıkçası benim tüm umutlarımı kırıyor bunların böyle kazanmaları cünkü siz ne yaparsanız yapın liderligi elinizden alacaz mesajı veriyorlar bize aleni şekilde,bizse kurbanlık koyun gibi sonumuzu bekliyoruz

Geri
Üst Alt