⚽ SL 22/23 H:30 | Alanyaspor 1-4 Galatasaray | MS | 18 Nisan

beyler sali aksami antalya hava limaninda olacagim. sizce takim Alanyaya veya Antalya hava limanina mi gider mactan sonra?

Tarihimizin en kritik maçlarından birini oynayacağız. Ve rezil bir kamera açısı olan statta oynayacağız. Her neyse 1-0 olsun bizim olsun.

yavaş yavaş deprem öncesi formumuzu yakalıyoruz. bu maçı da kayıpsız atlatırız inş

Geçen hafta Cuma günü olmasına ve deprem felaketi nedeniyle az maç oynanmasına rağmen TFF cuma günü oynamıştı Alanya yı yorgun çıkmasınlar bizim maça diye. Bugün de Salı olmasına rağmen Karagümrük de maçını bugün oynuyor. Onların da bize karşı daha dinlenmiş çıkmasını istiyorlar haliyle. Yani arkadaşlar güdümlü fener medyasının dediği gibi hiçbir şey bitmiş değil. Her maç fırsat kolluyorlar. Bu maç adamların hedef maçlarından birisi. Hakemler de ona göre yönetecek bunu da biliyoruz.

Kadromuz iyi, oyunumuz çok iyi, hocamız çok iyi, bu sen taraftarımız da hepsinden daha iyi. Alanya kapanıp işimizi zorlaştıracaktır. Fazla risk almamak lazım gol yemediğimiz sürece her türlü gol buluruz. Konsantrasyon!!!!

Başak maçında da Kayseri maçında da iyi top oynadık bence.Başakşehir maçında rashica-nelson oynasa muhtemelen 4-0 falan kazanıp güle oynaya turlardık.Şikeci ahlaksızların saha dışı müdaheleleri bile açıkcası endişelendirmiyor beni vura vura,üst üste koya koya şampiyon olacağız.

Plan fenere sahamızda kupa kaldırtmak

Herkes biliyor bunu bütün çabaları bu

10 yıldır şampiyon olamıyorlar bu fırsat için her şeyi yapıyorlar göz göre göre

Artik ara vermeden mac yapacagimiz icin takimda bi ritimsizlik olmayacaktir. Yeni bir seriyle sampiyonlugumuza adim adim yuruyelim aslanlarim. Gol yemeden vurmaya devam

Dünya tarihinde daha kritik bir spor müsabakası oynandı mı bilmiyorum. ÇOK KRİTİK.

Golü erken bulursak kolay bir maç olacağını düşünüyorum. Takımın şampiyonluğa inanması avantaj.

15 puan farkla önde olmamız gereken ligde şu anda yaptığımız muhabbete bakar mısın arkadaş.... Öyle bir sezonki senelerdir futbolda bu tarz zincirleme bir kıyak geçme süreci yaşanmamıştır umarım adalet yerini bulur ve güle oynaya şampiyon olmamız gereken ligde zorlansak da şampiyonluğu kaçırmayız...

Mükemmel bir avantajımız var. Ligin boyu da baya kısaldı.
-Tüm maçları kazanma zorunluluğu gibi bir şey söz konusu değil.
-Görece rahat takımlarla oynuyoruz.
-Kayseri maçı gerçekten 2. bir başak maçı etkisi yaptı dosta güven düşmana korku verdi.

Ben artık rahatım şampiyonluk zaman meselesi. Fenere takılıp canınızı sıkmayın boşuna.

alanya tehlikeli takım 3 pasta cezasahasına gelen oyuncuları var,rakibe göre oyun anlayışı uygulasak daha dogru olur

Geri
Üst Alt