⚽ SL 22/23 H:30 | Alanyaspor 1-4 Galatasaray | MS | 18 Nisan

Konya maçındaki gibi lay lay lom oynamazsak parçalaya parçalaya yenmemiz gereken bir takım

Kazanmak şart oğlu şart. Bu saatten sonra puan kaybına hiç bir tahammülüm yok. Şikeciler bizim maç hariç tüm maçları bir şekilde alacak bundan iyice emin oldum.

febeşe yapılan sayısız hakem kıyağından sonra açıkçası strese girdim. İşe odaklanamıyorum. Umarım bu maçta galip geliriz ve febeş de puan kaybeder ve benim stresim de biter. Lanet olası hakemler.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Mhk başkanı Lale Orta ve hakemlerinin hedefi oynayacağımız 4 maçta 5 puan almamız bence bunun için çok uğraşacaklardır.Bu deplasmandan 3 puanı alırsak iç sahada ki Karagümrük maçını da 1 şekilde alırız.Sonrasında da işleri daha çok zorlaştırecaklardır bizim için.Keşke şu kazandığımız Kayserispor maçından sonra da hakemle ilgili konuşsaydık ve Mhk başkanı Lale Orta'nın istifasını isteseydik..

Sadece Galatasaray'a karşı kariyerinin en iyi futbolunu oynayan yerli kanat topçusu.

Bizim maçlarımızda bir yerlerine motor takmış gibi oynayan futbolcu.

Efecan Karaca...

Screenshot_2023-04-17-19-26-44-65_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp

1/x

Nah birakirlar bize maci

Su son yasananlar ne tat bıraktı ne tuz. Kazansakta buruk olacağım. Cunku bizi hep kazanmaya mecbur bıraktılar..

ŞaibeBahçe'nin son maçından sonra öyle kin doluyum şu alanya ya 15 tane atsak içim soğumaz hırsımızı bunlardan alcaz. Kimse önümüzde duramaz koyacağızz.....

Geri
Üst Alt